-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip #73367 üzenetére
Ez amit írsz, egy nagyjából megtörtént már itt Crucial, meg WD SSD-kkel is.
Van róla elég ismeretanyag. Viszont Te hordozhatod tovább véreskardként a 870 Evo-t, én nem ajánlottam eddig se, Te emlegeted most is.
20 éves az accountom, szóval nem most kezdtem.
Az meg , hogy ki mikor kezdte nem releváns a téma kapcsán. Ezzel érvelni felesleges, nincs előnyöd ebből, és nem jár semmi királyi rang sem ettől.. Nem, ezzel felesleges jönni.Aki vásárolni akar, kérdezni fog, kérdezett eddig is. Most Te csapod a hullámokat... Mondjuk nem értem miért, vagy, hogy mit akarsz ezzel...
Ez a Te teóriád. És nem védem a Samsungot, de ebből fél évente témát csinálni felesleges. Tessék elfoglalni magad valami mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest