Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Na, rátettem a padavan-t. Valamennyire javult a dolog, de a wifi sebesség még mindig nem jó. Az aria letöltő használatában tud valaki segíteni, mert bekapcsoltam, de nem tudom használni.
-
altar21
csendes tag
válasz
woodworm
üzenetére
Miért ne akarnám, hogy segítsetek, azért jöttem ide. Igen értem, hogy jobban működik, ha lecserélem a fw-t, én csak arra próbáltam rámutatni, hogy amennyi pénzt elkérnek ezekért, lehetne használható is, mert nem mindenki ért hozzá annyira, hogy ezt megcsinálja. Teszem azt lehetne rajt gyárilag az a fw amit itt ajánlasz. Vagy hülyeséget mondok?
-
altar21
csendes tag
válasz
NdrewSunix
üzenetére
Igen, köszi, értem én, biztos fasza meg minden, de 1. bár nem vagyok teljesen analfabéta ezen a téren, de nem tudom hogy telepítsek másik fw-t, 2. nem is nagyon akarok (meg aztán nem tudom, hogy azzal nem ugrik-e a gar), 3. ha az ember kiad ennyi pénzt egy ilyen kis cuccért, az legyen már használható, ne nekem kelljen gányolni vele. Azért köszönöm.
Bocs, félrement. woodworm-nek akartam.
-
altar21
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen, jónak tűnik, meg olcsó is, de azt olvasom, hogy a tárhelykezelő app csak kínaiban van.
-
altar21
csendes tag
Sziasztok!
Biztosan volt hasonló kérdés mostanában, de sajnos nagyon idő szűkében vagyok úgyhogy nem tudom végigolvasni a topicot. A lényeg: vettem egy Asus ac51u routert (gondoltam szintet lépek az eddigi alap routerjeimhez képest, hát nem sikerült), de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Szóval mit érdemes venni max.15e-ért (vagy inkább kevesebbért)? Ami miatt az Asust vettem, hogy egyrészt talán gyorsabb lesz a wifim, de ugyanúgy 35-40Mb-tel jön mint az olcsó tp-linken, illetve hogy van egy 1TB-os külső vinyó, amiről kellene megosztani a filmeket, zenéket. Az Asus-nál ez a rész csak félig működik, mert a samba megy de a upnp nem. Hiába állítottam akárhogyan, semmilyen eszközön nem jelenik meg. Szóval ez most megy vissza a boltba, cserébe valamiért, ehhez kellene a segítség.
Köszi.
Ja, a másik esélyes a Tenda ac10u volt. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX