- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly54
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy egyik rokonnál szerettem volna beállítani(konfigurálni)egy TP-link routert de ha beírom a router IP címét nem dobja ki a belépési ablakot(több böngészővel is próbáltam,hátha),uezt.az IP-t beírva a telefonomba(i5)egyből bejutok viszont telóról nem tudok mindent beállítani,mit rontok el?Köszönöm előre is
-
sly54
tag
Sziasztok!
Van egy wdr 3500-as routerem és az lenne a kérdésem,hogy az utóbbi 2-3 hétben kétszer is eldobta a netet 5ghtz-en úgy,hogy 2.4-en ment rendesen(párhuzamosan megy mindkettő)ez router hiba vagy esetleg vmit be kellene állítani(az ezt megelőző kb fél évben ment hiba nélkül),előre is köszi a válaszokat
-
sly54
tag
Sziasztok!
Elnézést ha hülye a kérdés,de én sem érthetek mindenhez,van egy TP-link 3500-am,ez ugye dual band-es,az 5 Ghtz-et csak a telóm használja,a 2.4-et meg mondjuk a ps3,a netem 120/10 ami ugye ezen csak 100,a kérdésem az lenne,hogy ha veszek egy 3600-at (ami ugye Ghtz-es)akkor jobban járok úgy,hogy az eggyiken csak (3500)a 2.4-et használom a másikon csak az 5 Ghtz-et ?Ez alatt azt értem,hogy a ps3 lehet gyorsabb (elméletben)?Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest