Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok! a kérdésem a következő lenne:
Szükségem van egy lehetőleg olcsó 4-es routerre (Diginetet szétosztani 3 felé).
Ajánlották ezeket/olvastam itt és tetszett:
D-link 604, SMC Barricade, Asus RX3041
Na most nekem smc volt és elromlott, bár ennek ellenére tetszett, a D-linkről sok jot/rosszat hallottam, az asust ismerősöm ajánlotta és maga az asus márka eddig nálam top7es.
Véleményetekre lennék kíváncsi hogy ezek közül vagy akár más tipus (csak olcso legyen, válság van melyik lenne a legjobb.
Előre is köszönöm!Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
UI: tudom hogy már biztos sok ilyen kérdés volt és unjátok de alig van időm és minél hamarabb kellene, szoval bocsánat és nagyon köszi aki tudna segiteni!!!<3
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
apholyon
aktív tag
Már ne is haragudj, de ez mekkora butaság már... Ugyan miért kellene átvennie vagy bármilyen egyéb költséget állnia? Mindenki maga dönti el mit vesz, saját felelősségre. Az, hogy kap egy tippet nem kötelezi semmire... Jézusom...
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
90nm családi ház + kert (nem nagy) lefedéséhez milyen router / mesh ajánlott? Az nem baj, ha nem méregdrága
TP- Link DECO nagy mellényúlás lenne?
Köszi!
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy az összefoglalóban a "mobilnet megosztására alkalmas" eszközök azok, amelyekbe lehet SIM kártyát tenni és arról megfosztani a netet?
Amit szeretnék: adott családi ház, 3 térfigyelő kamerával (TP-Link TAPO C520WS), ezeknél szeretnénk felvételt is készíteni (felhőbe), illetve távolról nézni. Internet nincs bekötve. Azt a tippet kaptam, hogy egy SIM-es router lehet a legjobb megoldás.
Csak a kamerák használnák, illetve 1-2 havonta ha ott vagyunk, neteznénk róla. TP-Link MR sorozattal szemeztem, de nem tudom melyik elég hozzá és melyik overkill.
Előre is köszönöm!
-
apholyon
aktív tag
válasz Gubek-Einste #103600 üzenetére
-
apholyon
aktív tag
válasz Gubek-Einste #103600 üzenetére
MR6400 nagyon gagyi? Elvileg ez is SIM-es, MR600-hoz képest majdnem féláron van, de specifikáció alapján nem látok nagy különbséget...
-
apholyon
aktív tag
válasz yanna #103614 üzenetére
Félreértés ne essék, megfogadom a tanácsot, hiszen ezért is kérdezek, mert én nem értek hozzá. Csak nem szívesen adnék ki kétszer annyi pénzt érte, ha hasonló az eredmény.
Amit nem írtam le, hogy egy borsodi faluban lesz felszerelve, ahol kétséges a folyamatos térerő is (illetve jobbára csak reménykedem benne, hogy azért annyi lesz, hogy a kamerákat nézni lehessen és a felvétel folyamatos legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest