Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JeremyJ3rk
csendes újonc
válasz
MaCS_70
üzenetére
bocsi, peobalom erthetoen osszefoglalni 😅
- olyan helyen lakom jelenleg ahol nincs semmien kabeles netlehetoseg.
- nezegettem szatelites neteket de eleg fura az egesz illetve nem is nagyon van valasztek
- valaki javasolta, h vegyek one xxl csomagot korlatlan mobilnettel (es akar kombinalhato a sajat mobilos net kerettemmel)
- a vegcel, h ezt a one-s mobilnetet meg tudjam osztani a hazban, es mobillal, tablettel, laptoppal tudjak kapcsolodni ra
- a one-nal kerheto wifi hotspotokrol nem olvastam tul jot, ezert sajat keszuleket szeretnek (az, h ez egy lanoa hotspot amit rateszek a mar meglevo rooteremre vagy egy eleve wifi kepes jobb rooter, nem tudom, ehhez vagyok segg hulye)
- be akarom loni a haz egyik pontjan, a tobbin meg hasznalni, nem vonatozok vele, nem cipelem sehova (erre irtam, h pl nem kell aksisnak lennie) -
JeremyJ3rk
csendes újonc
sziasztok!
egy másik fórumból javasolták, h jöjjek errefelé a lényeg, h úgy tűnik, h nekem egy LTE vagy 5G képes LAN portos Mobil Hotspot lesz a megoldás, ez a kiindulás (nincs kábeles net lehetőség, szatelitet se nagyon találok).
- a korlátlan mobilnetet one XXL adná, a társnetet a flottás yettelem (10gb/hó)
- a cél egy fix de stabil mobilnetes hotspot, nem kell aksi nem kell mobilitás, viszont legyen lefedettség (ne csak a modemtől / rootertől 2 métterre)
- itt rögtön egy noob kérdés, h simes modem-t összekötök lanon egy rooterrel, akkor a wifi jelet a rooter fogja szórni így hotspotnak édes mindegy, h milyen antenna típusa van, ugye? :D
- ha fenti elgondolásom igaz, mit ajánlanátok úgy alsóközép-közép kategóriából? (egy tplink ax1500-s rooterem van)
- sávszél annyira nem érdekel, főként stabilitás és jelerősség
- fekhasználás: szöfözés, mobile gaming, mobile alkalmazások, max youtube, semmi extra letöltés.// belecsekkolva itt az összefoglalót lehet, h elég egyből egy mobilnetes rooter pl mr100? //
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- iOS alkalmazások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung kuponkunyeráló
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Orvosi kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX