Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamathosz
csendes tag
válasz
BrownB
üzenetére
Cisco Modem-routerből egy D-link routerbe megy, ami AP-Switch módban bekapcsolt wifivel.
Tehát a D-link routerre van kötve a TV-box. Mint switch jól működik LAN hálózaton minden jó. Megy a TV-box akkor is van net a PC-n. Amikor nem megy a TV-box akkor a Wifi is működik rendesen. Cisco modem-routeren is bevan kapcsolva a wifi a másik szobában és tökéletesen működik nincs vele gond.
D-link routeren megdöglik a wifi amint bekapcsolom a TV-boxot. Szerintem egyszerűen nem bírja mert túlterheli az adatforgalom a LAN porton és nem marad kraft a processzorában a WIFI-n tovább osztani a netet.
Ezért gondoltam hogy DIR-600-nál jobb router kellene és megoldódna a problémám. -
netreg
tag
válasz
BrownB
üzenetére
Köszi a választ! Kicsit bonyinak tűnik.
Azt gondoltam egyszerűbben megúszom. Ház, táp, miniPCI? Ajjaj.Egyelőre Tp-Link TL-MR3220 + Tp-Link MA180 + egy USB kábelen gondolkodom. A két TP link biztos komálja egymást a kábel meg azért, hogy a modemet ki lehessen rakni az ablakon. Bár az ideális az lenne, ha olyan modemet vennék, amire lehet külső antennát rakni pl. E169+CRC9, de ez meg megint kérdés, hogy melyik 3G routerrel fog együtt működni. TPLinket szeretnék, de annak a leírásában csak a saját márka van, mint támogatott eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt gondoltam egyszerűbben megúszom. Ház, táp, miniPCI? Ajjaj.
Dr.NX