Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Mennyire alkalmasak a mai routerek egy sima kis otthoni NAS mentési, valamint médiamegosztási feladatainak ellátásra?"
Mentesi celnak, egy megbizhato tarolot erdemes hasznalni. A routerre kotott HDD nem ilyen.
Tipusa valogatja, hogy milyen atvitelre kepes, igy korlatozottan mediaforrasnak alkalmas lehet egy router. Viszont ha kepbe jon a tobbfelhasznalos parhuzamos terheles (mentes kozben medialejatszas), akkor egy router sokkal hamarabb elverzik, mint akar egy beleposzintu NAS.
-
-
gondolom a hiba leszűkítve a router szinjéig, tehát szolgáltatós vagy más hiba nem lehet!?!?
az az érdekes, hogy az ára és a belépős kategória ellenére nem annyira gyenge az a router hardveresen, tehát nagyot kell ugrani, ha erősebbet akarsz!
kipróbálható a dd-wrt és társai, de ha hardveres a hiba - akár kimondottan hiba, akár gyengeség -, akkor nem jelent majd megoldát.
az utolsó firmware frissítés után megtörtént a gyári állapot visszaállítása az újrakonfig előtt?
mennyit szánsz majd egy esetleges új router beszerzésére? -
-
vargalex
félisten
Hi!
A DIR-855-ben UbiCom CPU dolgozik, alternatív firmware nem létezik hozzá.
Egyébként, ha jól tudom külső vinyó köthető rá, de csak a saját SharePort alkalmazásával látható. Ráadásul egyszerre csak 1 kliens férhet hozzá.
Ha torrentezni szeretnél, akkor a márkán belül a DIR-825 (B1/B2) javasolt. -
nofi
addikt
Bevallom teljesen érthetetlen ami tegnap este történt mert ma reggelre jó lett a feltöltés. Ezekszerint lehet mégiscsak a szolgáltató rosszalkodott:/
A modemet többször restartoltam, a routert még reseteltem is, de a feltöltés-tesztél folyton hibát kaptam a speedtest-től. Legalább jól kibosszankodtam magam
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Twitch.tv - Online streamelés
- Apple Watch
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő