Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha nem tolod neki nyelen a torrentet (gyengebb routereknel, mikor meg azon nyomtam a kolcsonzest, alap volt, hogy sebbesseget korlatoztam, kulonben hajlamos volt elhasalni), akkor szerintem teljesen jo lesz. RT-N18U-val is siman elvoltam, ki kellett varni amig leszedi, az igaz, de utana Samban siman adta tovabb a tevenek /media lejatszonak, onnantol annak kepeseggei voltak a szuk keresztmetszet.
SMB megosztast az ASUS routerek tudnak. -
kpityu2
addikt
Én csak sima routernek használom, meg sima HD filmekre, arra elég. De az ASUS topicban is pont most írtam valakinek aki hasonló cipőben jár, hogy a torrentet nem a routeren futtatnám. A routernek nem túl combos hardverének bőven elég feladat a hálózat és a stream kiszolgálása. Persze próbálkozni lehet.
-
A torrent és a 4K streaming miatt kell az erős processzor a routerbe, tehát az általad kinézett Asus RT-AX1800U kevés lesz.
Jobb választás lehet egy AX56U. Még az is kompromisszumos, de esélyes, hogy -kis számú torrent esetén- az elvárt minőségben kiszolgálja az igényeket. Az ára az elsőre elképzelt kereted duplája.
A meghatározott feladatokra biztosan elegendő teljesítményű processzorral rendelkező router az AX86U lenne, de azt az igen magas ára miatt úgyse fogod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest