- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
bencetoth94 #95105 üzenetére
Ha stabil szakadás mentes netet akarsz az lankábelt jelent, a wifi az telefon, tablet, robotporszívó, légkondi vonalra való. 7 éve volt szerencsém Digihez, akkor olyan HGW-t hoztak, hogy 2 db lan kimenetből 1 db Gb-es 1 db meg 💯 Megás volt, a wifije meg folyton szakadt, át is lett kapcsolva Bridge módba és ment mögé egy Asus. Csak a Tv-t szolgálta ki.
-
válasz
Nem tudom milyet vegyek, amiket kinéztem, ott 5e ft a különbség.
Mindenképpen az AX10-et inkább, újabb típus. -
mikk2000
őstag
válasz
A wifi sáv telítettségét többféle programmal/appal nézegetheted pl. pc: Acrylic Wi-Fi Home, android: wifi analyzer. Mivel a routered n-et tud max, a 2.4 ghz sávot nézegesd. Ha látsz lyukat amit nem használnak, érdemes lehet oda belőni a wifi csatornát, max 20 Mhz-en. De ez csak ideiglenes szórakozás, úgyis veszel normális routert. Amúgy ha veszel, a digis eszköz mehet bridge módba (digi ügyfélkapun is át lehet állítani) a routeren meg be kell állítani a ppoe-t, az ügyfélszolgálat megadja majd a név jelszót. De mindezt megtudhatod a kifejezetten digi topikból is, mert van.
-
mikk2000
őstag
válasz
A többiek tudnak jobban tanácsot adni, én ahogy írtam egy 5 ezres használt ac-t tudó TP-Link routerrel gyakorlatilag használható sebességű netet kaptam. Persze ha neked több eszköz lóg rajta, érdemes lehet erősebb procijú, drágább routert venni.
-
mikk2000
őstag
válasz
bencetoth94 #95103 üzenetére
Ha a korábbi wifivel meg voltál elégedve, akkor feltehetően az eszköz gyengébb. Amúgy meg itt nálam pl. a 2.4Ghz sáv eléggé telített (bérház), értékelhetetlen sokszor amit produkál.
Rákeresve az eszközre, ez max n-et tud, tehát vegyél normális routert, ami legalább ac-t tud, de ha van pénzed, és az eszközeid tudják, ax-es jobb lehet hosszú távon. Én 5 ezerért vettem egy ac-t tudó tp-linket és most hasít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest