Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DCT3
csendes tag
válasz
hajospeti #70911 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést.
Egy családtag nem várta meg a kutatómunkám eredményét és a tudtom nélkül rövidre zárta a témát, mert vett egy ilyesmit, amikor meglátta, hogy az edigitalban 20k helyett csak 15k.
Ez egészen pontosan egy TP-Link Archer C1200(EU) Ver:2.1, fekete, három antennával. Most tesztelgetem, eddig csak a 2.4GHz-es részét tudtam kipróbálni. A WR841N-nél valamivel jobb a lefedettsége, bár nem tökéletes, de ennyi kompromisszumra még hajlandó vagyok.(#70912) jmuranyi: Köszönöm szépen, megjegyeztem a típust, ha esetleg a fentebb említett TP-Link nem válna be.
-
jmuranyi
tag
válasz
hajospeti #70911 üzenetére
Szia, a C5v4 az adatlapja szerint egy egészen picivel
nagyobb elméleti lefedettséget biztosító wifivel rendelkezik, mint a 841N.
Egy ilyen cserét személyesen is kipróbáltam, és a javulást megtapasztaltam.Az egy másik dolog, hogy mekkora lehet a gyártási szórás, melyik darab "hibás",
melyik rázódott szét a szállítás során, illetve
melyik webshop adja el újra az előzőleg már visszaküldött készülékeket...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest