Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Pont emiatt töröltem a hozzászólásomat annó, mivel rájöttem hogy első körben nem biztos hogy usb-s kell neked (a többiek mind azt írtak). Hogy a dokkolód mit fogad nem tudom, de ha magában a laptopban cseréled ki a wifi kártyát, és belemegy ax-es, az talán a legegyszerűbb megoldás (elméletben). Nyilván utána kell járni mi megy bele (csatlakozó kiosztás, processzor stb.), de végül szerintem ne spórold meg azt, hogy végül ahol vennéd konkrétan megírnád nekik hogy milyen eszközbe szeretnéd a kártyát, mert ha azt mondják menni fog, egy szavuk nem lehet ha visszaviszed hogy nem megy. A másik az, hogy az ac és ax között lehet némi különbség, nem tudom az ac-hez kialakított "antenna" az ax-hez ideális-e. Legjobb lenne ha ingyen ki tudnád próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX