- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
-cobra- #94597 üzenetére
Köszi szépen, megrendeltem
Más, építek egy 97 m2-es társasházi lakásba is wifit, de ott nagy sávszéllel, AX-en szeretnék építkezni. Adott már egy Asus RT-AX86U, emellé kéne még kiegészítőnek gyaníthatóan másik AiMesh eszköz. A kérdés, hogy érdemes ezt mainként használni, vagy van olyan az asus AX vonalon, ami érdemesebb lenne ezen a vonalon? Egyelőre gigabit net lenne, 10 eszköz állandóan wifin lóg, de esetenként akár 20 is, plusz etherneten is pár dolog. Dedikált nas van, ez menne lanon, itt is inkább a jó lefedettség, stabilitás, sávszél, alacsony latency lenne a fő irány. Sajnos az eszközök közül még kevés támogatja az AX-et, de szeretnék a jövőre is gondolni, mindenesetre így AC vonalon is igényelt a stabilitás és jó sávszél.
Amit néztem mellé:
- ASUS RT-AX55 mint olcsóbb kiegészítő - 25.000 Ft
- ASUS RT-AX92U mint hasonló kvalitású - 54.000 Ft
- ASUS TUF-AX5400 mint alternatíva - 50.000 Ft
- ASUS RT-AX86S mint mégegy alternatíva - 56000 FtDe bármi egyéb szóba jöhet, nem vagyok kifejezetten elmélyülve a témában, pl a fenti egyezőségek megleptek
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest