- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #94564 üzenetére
Köszönöm.
Annyira vagyok közvetítő, hogy apám kérte segítsek keresni valamit, hogy ne kelljen a szolgáltatóval "vitatkozni" amiért állandóan hibás eszközt hoznak. (használt, felújított, táphibás stb).
Én is használnám, egy házban, csak másik szinten.
A szolgáltatós eszköz Technicolor TC7200 tudja az elvárt értékeket, annak ellenére, hogy sokan leszólják mennyire gyenge. Még a kertben is van térerő. A tudása elég lenne, csak valamiért 3 hete elkezdte ledobálni az eszközöket. 4 napja cserélték, 2 napig jó volt, aztán ez is elkezdte mindkét szinten. Itt fent 98-100% térerő, lent 90% körüli. A Router a lépcsőházban van. Másik topikban ajánlották használjunk saját eszközt, csak nem tudom mit érdemes venni, mert eddig amiket olvastam pont ilyen ledobálásra, vagy gyenge hatótáv miatt panaszkodtak főleg az Asus típusoknál és újabb TpLinkeknél.
Próbának bekötöttem egy Dlinket (605L) 1 hétig, azzal egyszer sem volt ledobálás, csak valamiért az nem tud 60-nál nagyobb sebességet 40 MHz-en. Pedig a Technicolor is csak N-es Wifi... (Maximum Wireless Speed: 150 Mbps (Wi-Fi 4)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest