Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz Intruder2k5 #94564 üzenetére

Köszönöm.
    Annyira vagyok közvetítő, hogy apám kérte segítsek keresni valamit, hogy ne kelljen a szolgáltatóval "vitatkozni" amiért állandóan hibás eszközt hoznak. (használt, felújított, táphibás stb).
    Én is használnám, egy házban, csak másik szinten.

A szolgáltatós eszköz Technicolor TC7200 tudja az elvárt értékeket, annak ellenére, hogy sokan leszólják mennyire gyenge. Még a kertben is van térerő. A tudása elég lenne, csak valamiért 3 hete elkezdte ledobálni az eszközöket. 4 napja cserélték, 2 napig jó volt, aztán ez is elkezdte mindkét szinten. Itt fent 98-100% térerő, lent 90% körüli. A Router a lépcsőházban van. Másik topikban ajánlották használjunk saját eszközt, csak nem tudom mit érdemes venni, mert eddig amiket olvastam pont ilyen ledobálásra, vagy gyenge hatótáv miatt panaszkodtak főleg az Asus típusoknál és újabb TpLinkeknél.
    Próbának bekötöttem egy Dlinket (605L) 1 hétig, azzal egyszer sem volt ledobálás, csak valamiért az nem tud 60-nál nagyobb sebességet 40 MHz-en. Pedig a Technicolor is csak N-es Wifi... (Maximum Wireless Speed: 150 Mbps (Wi-Fi 4)

Új hozzászólás Aktív témák