Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nashville

tag

válasz dkess #85182 üzenetére

Végül sikerült megvásárolni az éjszaka az ASUS AX58U- t, nagyon bízom ebben a routerben. Mire megérkezik szeretnék előkészülni, hogy a beüzemelés már zökkenőmentes legyen. Csak két lépés választ el a kiépítésig, ha meglesz a router.
    1. Lépés: ebben a Hitron routerben nem találom a bridge beállítási lehetőséget, a fehér színű Connect Box- ban ott volt a lehetőség, régebben át tudtam állítani mikor a TP-Link is üzemben volt pár éve. A szolgáltatótól kell ezt kérni vajon?
    2. Lépés: Mielőtt még megszületik az igény a másik előfizetésre addig is a TP-Linket beállítanám annak megfelelően amit írtál Router módban. A feltöltést nem piszkálnám akkor és a letöltésnek akkor elég lenne 150-200, ha jól értelmeztem a példádat?

Amikor ezt írtad "Persze, ha használna valamit amit zavarna a dupla NAT" itt mire gondolsz? Milyen tevékenységet zavarna a dupla NAT?
    Még egy utolsó kérdés, amikor azt írtad, hogy "ne dugdozza át a bejövő UTP -t a fenti router LAN portjába …" itt arra gondolsz, hogyha az 1- es csatiban csatlakozva adtam át, akkor ne dugja át a 2, 3, vagy 4- es csatiba?

Új hozzászólás Aktív témák