- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
Gubek-Einste #83173 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors választ, és elnézést ha félreértést okoztam.
Tehát adott egy Hikvision IP kamera.
Ahogy viktorhu is mondja, ezeket nem javasolt az alkalmazásukon keresztül távolról használni, ráadásul kifele is sok adatot küldene, így mikor nem vagyok otthon de el kell érnem akkor szeretném azt biztonságosan tenni.A netes böngészés alapján elvileg a VPN-en keresztüli csatlakozás a megoldás.
A kamera tehát csak a local ip-n belül lenne elérhető, és minden kimenő kapcsolatot ami olyan letiltanék.
A csatlakozás úgy nézne ki, hogy a létrejött VPN kapcsolatra rácsatlakozok távolról valamilyen módon, gondolom van erre valami alkalmazás. (Open VPN
)
Viszont azt, hogy ez a routeren, hogy nézne ki az jó kérdés, elvileg van valami hasonló beállítás de jelenleg csak a szolgáltató készülékét használom.
A kamerával pedig a szobát nézném távolról mikor szükséges telefonról főképp, esetleg gépről.
Ha esetleg kimaradt valami írjátok meg és pontosítok még.
Árban olyan 20-30e lenne a keret ha megoldható, elvileg kéne, hogy legyen ebben az ársávban ilyen.
Ahogy néztem még meg lehetne oldani NAS-ra telepített Open VPN-el és társaival de jelenleg ilyen eszközeim nincsenek, így gondoltam egyszerűbb lenne a routerről létesíteni a szervert.
Az internetem az Net 1000 ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest