- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flam
aktív tag
válasz
MaCS_70 #80853 üzenetére
Nem indul újra, alapvetően amit tapasztalok az az, hogy olyan mintha elgyengulne a jel “kihagyna a net” ha távolabb vagyok a routertől, oldalak betöltése is megakad, illetve van egy másik router AP módba kapcsolva és az n18u-val kàbelen összekötve amire csak a tv-k csatlakoznak és film streamelés közben random “eldobja a hálózatot” a tv és megakad a stream. Valóban távolabb van az eszköztől, de sokáig tökéletesen működött majd meghülyült. A jelerőség ugyanannyi bár azt nem tudom megnézni hogy amikor droppol visszaesik-e. Firmware-t újraraktam már rescue módban is, a felületén is, wps gombnyomós reset is volt. 11es csatornán használom 20/40mhz-vel, ha 20mhz onlyra rakom akkor szinte használhatatlan annak ellenére hogy a wireless logban állandóan 20mhz-t ír. Azért mondom hogy user error lehet mert egy csomó olyan beállítási lehetőség van ami nekem nem mond semmit és ezekkel kapcsolatban számomra releváns információt nem találok.
hamarosan megjön az AC65P akkor az n18u átkerül AP módba egyelőre meg akarom próbálni ac65p-t gyári fw-vel, úgy hogy az n18u download masterrel fogok letölteni meg arról megy majd a media share, ha ez nem megy akkor megy az ac65p-re az openwrt.
Viszont ami meg aggaszt amit másik topikban írtam hogy download master használata közben 100%ra megy fel a cpu használat a DM miatt és mindez 30mbit letöltési sebesség környèkénél már jelentkezik függetlenül attól hogy factory reset volt-e.
Azt furcsálom, hogy ehhez routerhez nincs valami profi álltal leírt guide, mit érdemes a legjobb hatótáv és stabilitás érdekébe be-kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest