Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flam

aktív tag

válasz MaCS_70 #80853 üzenetére

Nem indul újra, alapvetően amit tapasztalok az az, hogy olyan mintha elgyengulne a jel “kihagyna a net” ha távolabb vagyok a routertől, oldalak betöltése is megakad, illetve van egy másik router AP módba kapcsolva és az n18u-val kàbelen összekötve amire csak a tv-k csatlakoznak és film streamelés közben random “eldobja a hálózatot” a tv és megakad a stream. Valóban távolabb van az eszköztől, de sokáig tökéletesen működött majd meghülyült. A jelerőség ugyanannyi bár azt nem tudom megnézni hogy amikor droppol visszaesik-e. Firmware-t újraraktam már rescue módban is, a felületén is, wps gombnyomós reset is volt. 11es csatornán használom 20/40mhz-vel, ha 20mhz onlyra rakom akkor szinte használhatatlan annak ellenére hogy a wireless logban állandóan 20mhz-t ír. Azért mondom hogy user error lehet mert egy csomó olyan beállítási lehetőség van ami nekem nem mond semmit és ezekkel kapcsolatban számomra releváns információt nem találok.

hamarosan megjön az AC65P akkor az n18u átkerül AP módba egyelőre meg akarom próbálni ac65p-t gyári fw-vel, úgy hogy az n18u download masterrel fogok letölteni meg arról megy majd a media share, ha ez nem megy akkor megy az ac65p-re az openwrt.

Viszont ami meg aggaszt amit másik topikban írtam hogy download master használata közben 100%ra megy fel a cpu használat a DM miatt és mindez 30mbit letöltési sebesség környèkénél már jelentkezik függetlenül attól hogy factory reset volt-e.

Azt furcsálom, hogy ehhez routerhez nincs valami profi álltal leírt guide, mit érdemes a legjobb hatótáv és stabilitás érdekébe be-kikapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés