- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #79114 üzenetére
Rendszeresen kategorikusan jelented ki, hogy a 65P wifije (és úgy általában mindene) genrálisan jobb, mint a 66-osé.
Én most ezt írtam:
"a 68/66 wifis lefedettsége bizonyos körülmények között tud jobb lenni a 65-ösénél"
Tehát "bizonyos körülmények között" és "jobb tud lenni", mindezt pedig kifejezetten a lefedettségre vonatkoztatva.
Amúgy pedig számtalanszor ajánlottam már (itt is) a 65P-t a modern és gyors, stabil, terhelhető wifije okán is. A kiemelkedő lefedettséget viszont én nem tudom ajánlani, mert, amint az részletesen leírtam, két próbán is elhasalt a 66-oshoz képest.
Ebből az egyik próba sima ház körüli telefonos-notebookos körbemászkálás volt, a másik viszont egy mérnöki alaposságú, dokumentált, több száz mérésből (köztük műszeresekkel) álló sorozat volt, szakember közreműködésével.
Én tehát azt állítom, és nem többet, hogy a 66-os még mindig egy jó router, amelyik egy tulajdonságát tekintve tud jobban teljesíteni, mint a 65P. Ezt egyébként itt, a Fórumban is többen is megerősítették.
Te viszont valamiért ragaszkodsz ahhoz, hogy a saját tapasztalataid alapján a 65P mindenban csakis jobb lehet, mint a 66ub1.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest