Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• meili

tag

válasz Alex91 #78483 üzenetére

@Gubek-Einste, @Alex91

Rendben, vezetékezni nem szeretnék, arra vagyok kíváncsi, hogy mi az, ami kihozható vezeték nélküli rendszerből. Ebben az esetben az AP-s megoldás és a fent linkelt Synology routeres verzió számomra nem megfelelő.
    A Mesh rendszert hogyan tudom elhelyezni az AP-s és a repeateres megoldás koordináta rendszerében? Gyorsabb, mint a repeater, lassabb, mint az AP, viszont vezeték nélkül működik? Tudom, hogy ez is környezetfüggő, de mekkora sebességet lehet elérni egy olyan eszközön, ami a Mesh rendszer egy alegységére csatlakozik? Ha mindenképpen vezeték nélküli megoldásban gondolkozok, akkor milyen Mesh rendszert ajánlotok?
    A Meshnek még abban látom az előnyét, hogy esetleg az egyik alegységet bármikor könnyen kitehetem mondjuk a teraszra, és így, ha szükséges, akkor a kert távolabbi részében is van hálózat.

2,4 GHz erőltetése:
    Nem értem, hogy milyen előnye van az 5 GHz-nek a 2,4 GHz-cel szemben, ha a kliens oldal úgysem tudja kihasználni az általa nyújtott sebességet, az alacsonyabb frekvencián viszont nagyobb a lefedettség.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés