Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
pinnacle #73940 üzenetére
Nyugi már viszem haza az AC65P-t este tesztelem és írom mi a helyzet
Vizes boltban már mindenhol készlet van szerintem nem csak pár darabos akció leszAC65U és AC65P között tudtommal csak a dupla RAM az eltérés így ezek alapján a P betű valami performance vagy gamer funkciót takarhat
AC65U talán nincs is idehaza (128MB RAM)A fullos HWNAT miatt jelen pillanatban Asus routerből az AC57U és az egyel nagyobb AC65P jöhet számításba 25ezerig
Szóval akinek 1 gigás net van és torrentezni is akar úgy hogy nem térdel le a router procija ezt vegye -
PioDVD
senior tag
válasz
pinnacle #73940 üzenetére
Én tudom, mert 17.100 a keret, ennyi maradt egy nagyobb lehetőségből.
Ha nem így lenne, nekem is nehezebb lenne, mindig találni valamit, hogy csak +2e és tudja még ezt, de még +3 és ezt is, és így tovább.
Amit írtam Dlink az most akció ár(nak) tűnik, mu-mimo (ami nekem nem sokat mond), azért is akadt meg rajta a stemen. De tesztet nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest