Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Core2duo6600 #71730 üzenetére
Helyén kell kezelni és kész. Például nálam le van korlátozva, hogy egyszerre csak 1 letöltés futhat, az is csak 1500Mb/s sebességgel. Pár perccel tovább tart egy linux disztró letöltése
, cserébe letöltés közben (aztán később is) simán lehet samba megosztáson keresztül filmet nézni.
A feltöltési sebesség és a peer-ek száma is korlátozva van, szóval felőlem mehetne akár az összes seed is egyszerre. Egy szóval sem mondtam, hogy helyettesíthet egy Bix központban elhelyezett dedikált seed szervert, de alkalmi használatra tökéletesen megfelel, és nem kell egy gépet éjjel-nappal üzemeltetni, hogy meglegyen a feltöltési arányom.4 évig használtam ezelőtt egy N14U-t, ugyanezekre a feladatokra (+ azon működött rendesen a dlna is). Ha nem gyengült volna el a wifi része, és nem telítődött volna a 2,4G sáv a házban a lakásom körül, nem is cseréltem volna le. Abban pedig 64M ram és 2magos, sokkal gyengébb proci volt, mégis megbirkózott a feladattal. Nem mondom, néha meg-megállt gondolkodni, és néha újra is kellett indítani. De annyira elégedett voltam vele, hogy emiatt vettem Asus routert.
Mellesleg abban volt gyárilag beépített VPN szerver, az AC57U-ban pedig nincs...spgabor: nekem eddig egészen stabilnak tűnik a wifi minden itthoni kliensen.
-
spgabor
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #71730 üzenetére
Attól függetlenül, hogy nem helyettesít egy nas-t, ami nem is elvárás. Az AC57U akkor stabil a wifi kliensekkel és az internet kapcsolattal is, ugye? Kíváncsi lennék többek véleményére, hogy megrendeljem-e vagy nézelődjek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest