- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Gubek-Einste #69990 üzenetére
Nos, történetesen pont az Ubiquitit néztem, ezen bejegyzés alapján:
https://www.overclock.net/forum/18049-network-hardware/1658489-best-affordable-hardware-firewall-router.htmlÉs nagyjából itt is erre jutottak az emberek. A gond ugye az, hogy az Edgerouter egy tök jó cucc, csak nncs benne wireless modul, ezt akartam megúszni egy WiFi routerrel. Persze a Unify AP megoldja a gondot, de azért itt elkezdenek durván elszaladni az árak
Aztán rátaláltam erre a cikkre: https://www.cloudwards.net/best-vpn-router/
Dióhéjban a lényeg: összeszedtek DD-WRT képes routereket, illetve van egy cég aki előtelepíti őket, beállítják (mondjuk szerintem a felár az sok, és akkor hol marad a játék öröme?) meg adnak hozzá supportot. is. Ezen a nyomvonalon elindulva arra gondoltam, fogok egy olcsóbb de még jó hardvert, rányomom a DD-WRT-t, aztán játszom vele, meglátjuk mit lehet belőle kihozni.
Ehhez viszont tudnom kellene, melyik open source firmwaret érdemes felrakni, melyiknek milyen szoftveres funkciói vannak, stb...Plusz gondolom ahány ilyen programcsomag, annyi kompatibilitási lista...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest