- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #65163 üzenetére
Azt tudom, hogy a maximális letöltési sebesség az 10Mbájt körül szokott lenni, tehát 80-100MBit körül lehet. Azért nem tudom, hogy pontosan mennyi, mert még régen fizettünk elő a a DIGI-nél, és akkor 30/20MBitre fizettünk elő. Aztán közben felnyomták ennyire a sebességet.
Igen a 1043ND még a V1-es verziójú. Már javítottam is.
A falak anyaga a vasbeton, kb 15cm vastagok. Gondolom jól tele vannak vassal. A lakásunk alapterülete 68m2, kb 10m hosszú, és 6-7m széles. Körben mindenütt szomszédok, tele van Wifivel minden.
Árat nem írok, mert szeretném, ha jó minőségű lenne, és megbízható, stabil működésű. Hosszában és keresztben is két-két vastag 15cm-s fal választja ketté a lakást. Torrent is szokott még menni, elég sok torrentet futtatok egyszerre.
Ha van jobb ötleted, mint amit én kitaláltam, azt is szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged