Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Pont a design ami kissé eltántorított az eredeti elképzelésemtől (TP-Link) a Liknsys felé. De ha jobb a TP, akkor az marad. Egyébként miben tud többet a TP?
Valami még nem tiszta számomra:
Router vásárlás előtt vagyok (Gigabit vs. nem Gigabit), és olyat szeretnék venni, ami bírná a közeljövőben várható digis"gyorsnetet"(80\25). Olvasgattam a témában itt és a többi témába vágó topicban. Odáig eljutottam, hogy ilyen nethez Gigabites routert ajánlotok (LINKSYS WRT320N).Még azt kérdezném, ha a noti nem Gigabites akkor egy Gigabites router képességeit sem tudom kihasználni? Ergo értelmetlen lenne ilyen routert venni és elégedjek meg egy lassabb digis nettel (30\20), amit elvisz egy szintén ajánlott router (TL-WR941ND)?
Azért lenne ez fontos kérdés, mert árban nem egy kategória a kettő, és nem szeretnék 20 k körüli router megvenni amiről később kiderül, hogy ki sem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest