- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
Patice #56045 üzenetére
Szia Patice,
Én múlt héten lettem C7 ver.2 tulaj, DiGi 500-hoz használom családi házas övezetben, 40cm-es salakblokk falak mellett, igaz maga a router a stukatoros plafon felett a padláson üzemel
+ Atomstabil - amitől féltem, hogy a kötelező heti IP kiosztásnál majd elszáll simán átugrotta és röccenés nélkül üzemel immár 9 days 03:31:28 ideje.
+ Hatótávban előző TP-LINK 4300-nál szerintem egy ici picit de jobb
+ FW, beállítás már megszokott nem kellett mókolnom semmit. Olyannyira, hogy gyakorlatilag a 4300-al lementett "config.bin" fájlt rátöltöttem a C7-re és 95%-ban mindent beállított- Nem kék a ledje
mint a v1.nek, a padláson az jobban mutatna éjszaka (joke)
Sztem ha tudod, megéri erre cserélni, persze ez csak egy személyes vélemény ;-)
-
válasz
Patice #56045 üzenetére
Én jó két és fél éve álltam át az 1043-asról az N18-asra -- és ez mind wifiben, mind teljesítményben minőségi ugrást jelentett. Pedig igazán elégedett voltam a TP-Linkkel is.
Az N18-cal kapcsolatban a fő kédés az 5 GHz hiánya, illetve szükségessége.
Jó, stabil, bevált készülék, nagyon jó CFW-lehetőségekkel.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest