Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Köszönöm a beszámolót!
Még adok pár napot az AC58U-nak, tegnap nyüstöltem még beállításokkal és új hálózati eszközökkel.
Csak egy mentés után kellett "hardveresen" újraindítanom, de úgy tapasztalom, hogy akkor "csuklik", amikor piszkálom (konfigolom). A boot tényleg lehetne gyorsabb, de ha egyszer észhez tér, és föláll a rendszer, utána már úgy néz ki tudja tartani magát. Meglátom, hogy hogy viselkedik a hétvégén és utána meggondolom a cserét.
N18U-ról sok jót olvastam, de hiányozna hosszabb távon az AC.
Archer C7-ről is szinte csak jókat olvastam, de a piszkos anyagiak limitálták a lehetőségeimet.
Utólag kicsit már bánom, hogy nem szavaztam újra bizalmat a TP-Linknek, de az ED-nál akciós AC58U-ra csaptam le, lehet elhamarkodtam. A termékcserét lehet meglépem még a hétvégi tapasztalatok alapján, csak ugye ugyan itt kellene cserélnem és az ED-nál drága a C7.
Ha maradok az AC58U-nál, akkor a maradék keretből még kell vennem egy 8-portos, gigabites switch-et is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX