Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Sweetraver
üzenetére
"Mi az a sok külső hálózat? 5-6? Több?"
Ha tobb mint 8, akkor az mar sok.
20 MHz-es savszelesseget hasznalva (pl G uzemmod, max 54Mbps link, vagy N modban max 72 Mbps link) 3 darab olyan csatorna van, amik nem fedik at egymast. 1, 6, 11, mert ezek vannak 4-nel nagyobb tavolsagra egymastol.
A 40 MHz-es uzemmodu Access Point-bol csak atfedessel fer el 2.
Ezek utan szerintem konnyu belatni, hogy miert sok a 8+ darab AP."Megnézem majd mennyi van. De gondolom az én wifim a másokére ugyanolyan hatással lesz"
Pontosan.
Ez oda-vissza jatek."Olvastam, hogy az 5 GHz-t nem minden eszköz tudja. Ez mitől függ illetve mire kell figyelnem, hogy ezzel ne legyen gond?"
Arra kell figyelni, hogy lehetoleg olyan klienseket (Wifi adapter, notebook, telefon, stb) szerezz be, ami mukodik az 5 GHz-es savban is.
A magasabb frekvenciaju WiFi - a tavolsaggal es a terepakadalyok miatt - gyorsabban veszit az erossegebol, mint a 2.4 GHz-es, igy tipikusan csak 1 legteren belul szokott megfeleloen mukodni. Ennek koszonheto az is, hogy a szomszedok kevesbe zavarjak egymast. -
válasz
Sweetraver
üzenetére
Olvastam, hogy az 5 GHz-t nem minden eszköz tudja. Ez mitől függ illetve mire kell figyelnem, hogy ezzel ne legyen gond?
Ezt nem értem pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX