- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atirag #46729 üzenetére
Egy-egy rossz példány esetéből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Szervizvezető barátom régen lebeszélt az Asusról, tömegesen látták viszont az eladott darabokat garanciális panasszal -- én is szenvedtem eleget az akkori zászlóshajó 500 DeLuxe-szal.
Most viszont azt mondja, ha router, akkor Asus.
Én egy éve vettem az N18u-mat, és számos barátomat, ügyfelemet győztem meg arról, hogy Asust vegyen -- nem hallottam még problémáról.MaCS
-
válasz
atirag #46729 üzenetére
Tenda gyári fw-vel felejtős, egy rakás x@r a szoftvere, azt csak akkor vedd meg, ha hajlandó vagy fimware moddolni. Ez esetben Tenda N80, vagy W1800R jó lehet, de van amelyikre csak soros porton keresztül lehet fw-t feltolni.
D-LINK-ekre elég sok a panasz az utóbbi időben, valahogy a DIR-825 óta nem volt igazán jól sikerült modelljük egy sem.
Linksys-t eladta a CISCO a Belkin-nek néhány éve, ami meg is látszik a termékeken. Az áruk maradt jó magas, de a minőség már nem olyan, és az esetek döntő többségében ezeken CFW használatára sincs lehetőség. Esetleg egy Linksys WRT1900AC megfelelő lenne? Vagy miket nézegettél?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest