- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Alteran-IT #42300 üzenetére
jelzem, hogy a mostani desktop kacat "routereken" általános célú pc-s oprendszer fut. se cef, se hasonló nincs benne. következésképp ha problémád van azzal, hogy valami router is, meg torrent gép is (ezt még meg tudnám érteni), akkor ezek a dobozok sokkal inkább torrent gépek, mint routerek.
-
válasz
Alteran-IT #42300 üzenetére
Másképpen gondolkodunk erről, de nem baj, Te így látod, én meg úgy! Én azon az állásponton vagyok, hogy nagyon is jó dolog, hogy a router képes ellátni alapszintű le/fel töltési feladatokat, mert így nem kell a nagyobb fogyasztású PC-t járatni 24 órában, a router meg egyébként is menne folyamatosan, akkor is ment amikor még nem tudott torrentezni. Viszont például a telefonnal és a GPS-el én is úgy vagyok, hogy az legyen két külön eszköz, nekem a telefon az csak telefon legyen, mert ha egyben lenne a kettő, és azt tenném a kocsi ablakba, akkor tuti, hogy mindig éppen ott csörögne, ahol nem tudom fejből, hogy merre járok!
Mellesleg nem csak emiatt csinálják a hardveresen erősebb routereket, hanem a Gbit-es netcsomagok miatt éppúgy szükség van rájuk, mint az egyre több kliens miatt is. Nagyobb sebességen, sok szálon a WiFi titkosítás, és a DNS kiszolgálás is komolyabb erőforrásokat kíván már, ma már a hűtőtől kezdve a kazánon át lassan minden online lesz, egy korszerűbb háztartásban nem ritkaság a 15-20 wireless kliens sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest