Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemerei
tag
válasz
Intruder2k5 #38648 üzenetére
az 1000 net szerintem még egy kicsit odéb lesz nekem, az 500at meg csak azért írtam mert arra látok reális esélyt hogy lesz. Jelenleg a 200/50 es csomag van nekem és a 1043nd-m 85Mbps ot tud kábelen, wifin meg nevetséges, és rettentően instabil
. Ezért gondoltam egy Asusra, És ha már veszek akkor jót vegyek, elsősorban, hogy tudja kábelen kiszolgálni a gépemet, még mondjuk az 500 as netnél is, másodsorban a wifije is legyen combos, mert mint írtam több ezköz is van rajta, és mondjuk tudjon netezhető szintet produkálni 1fal és 15m távolságból is( ez azért mert néha kell a gyorsabb munkámért
).
És majd elfelejtettem, harmadsorba van egy hálózati nyomtatóm, amit 3 éve nem tudok rákötni a hálózatra wifivel(külön router kellene hozzá), hogy rendesen az összes ezközről elérhető legyen.Dióhéjban erre keresek egy jó fő routert és a nyomtatónak egy másikat.
Bocsi a hosszú leírásért csak így szerintem meg lehet érteni mire keresek routert.
A nyomtató meg 3 éve nagyon bosszant, és hogy senki nem tud/akar válaszolni a különböző forumokban.köszi a válaszért
A belső antennásokban nem nagyon bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest