Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattew
tag
Köszönöm mindkettőtök segítsègèt!
1) Igaz nem jól fogalmaztam meg a kèrdèst. Nem a fogyasztásra, hanem a melegedèsre gondoltam, illetve a hdd "járatására". De gondolom ha a sebessèg hasonló akkor ez sem mutat jelentős eltèrèst. Pontosan milyen fájlrendszer ès szoftver az ideális (win7 alatt my computerből androidon es-file explorerrel nyitom meg az ftp tartalmát)?
2) Laikus kèrdès: ha publikus de nem fix címem van hogyan tudom távolról lekèrni azt? (Pl ha nem othonról szeretnèm megnyitni a hdd-t, akkor hogyan tudhatom meg hogy a szolgáltató èppen milyen ip-t osztott nekem, vagyis hol èrhetők el a fájlok)
4) Arra gondoltam, hogy a router asszimetrikus antennákkal nem működik olyan jól, de úgy tűnik az elmèletem nettó baromság volt, bocsi.
3-5) Ès openwrtvel megoldhatók? (Fogyasztás illetve látogatott oldalak loggolása)#37322 MaCs
Elsősorban filmek, zenèk közös tárjakènt illetve amolyan kèt gèp közötti cloudkènt (bemásolom a fájlt a laptopról az asztaligèphez mondjuk egy óra múlva odaülő szemèly meg megnyitja, használja esetleg pendrivera rakja) kèpzeltem el. Elsősorban a 0.5 ös elèg lassú feltöltès illetve az idősebb családtagok kènyelme (a mappa fogalmát ismerik a cloudot nem, ez az elèrès my computerből nem nehezebb mint a my documents megnyitása) motivált. Vagyis nem tárolnák rajta pótolhatatlan adatot (vagy van másolat gèpen, vagy ugye google a barátunk). Erre gondolom elèg biztonságos az ftp is? Igazából ha nem számít a módosítás dátuma akkor van jelentősège a dátumcserènek?Elnèzèst az offèrt jobbnak tartottam itt válaszolni mint más topikban, így elkerülve, hogy aki írt nekem nem látja a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX