Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
válasz
proradeon #36168 üzenetére
"És ez esetben érdemes kisebb internetcsomagra váltanod, mondjuk DIGINet 100-ra."
szia köszönöm válaszod! hálás vagyok
DE miért váltsak kisebb netre? az asztali gépemen használom a gyors netet!
nem értem, azért mert wifit akarok az asszonynak ,hogy ne keljen a gépen osztozkodni, azért vetessem lejjebb az internet csomagom? LOL ezt tényleg nem értem ne haragudjatok meg, melóban vagyok ez a 13 órám már a melóban de tényleg nem értem miért ajánlja 2. ember ,hogy kisebb netre váltsak!tehát van 3000 ami olcsó és lassú, és nem elég egy telefonra netezni google play-on böngészni, és ezért mivel ez kisebb jelet küld vetessem lejjebb a netem(amit nem értek miért) meg van 13.000 ami jó lehet!
hát ha ilyen megoldások vannak akkor nem lesz wifi az biztos, én most el vagyok keseredve, hogy ennyi és ilyen alternatívák vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest