- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angelo69 #29328 üzenetére
Szia!
Amennyiben WiFi a prioritás, én inkább gondolkodnék külső antennás routerben, aminek az említett Linksys-ek nem tesznek eleget!
Másik dolog, hogy még ha egyelőre nem is áll szándékodban ilyet használni, én semmiképpen sem ajánlok olyan modellt megvételre, aminek nincs 3rd party firmware támogatása, azaz csak a gyártó által biztosított szoftvert lehet használni rajta!
Bár nem tudom milyen nethez kellene a router, mert ezt nem írtad meg, de harmadik dologként említeném a TP Link / TD-W8968 típust, miszerint ez egy ADSL 2+ Modem és egy router kombó, amiket általában véve nem szoktunk ajánlani, és egyébként is a 100Mbps portjai meg eleve az "osztálya" miatt nem is értem, hogy került a lehetőségek közé, szemben mondjuk a Linksys csúcsmodelljeivel! Ez körülbelül olyan, mintha autóvásárlásnál a kispolszki és az audi valamelyik felsőbb modellje közt nem tudnál dönteni!
D-LINK 600-as sorozatra elég sok panasz szokott lenni, szintén nincs az ajánlottak közt! Ha D-LINK, akkor gondolkodj inkább a DIR-825-ben!
Illetőleg lehetőségként említem még meg az ASUS RT-N66U-t (esetleg az ASUS RT-AC66U-t), ami szerintem minden elvárásodnak eleget tesz! DualBand, tehát a WiFi-je 2.4 és 5GHz-es is, külső antennás, firmware moddolható, USB-s is, és emelett nagyon gyors is! A zárójeles modell nevéből adódóan támogatja az AC WiFi szabványt is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest