Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz Angelo69 #29328 üzenetére

Szia!

Amennyiben WiFi a prioritás, én inkább gondolkodnék külső antennás routerben, aminek az említett Linksys-ek nem tesznek eleget!

Másik dolog, hogy még ha egyelőre nem is áll szándékodban ilyet használni, én semmiképpen sem ajánlok olyan modellt megvételre, aminek nincs 3rd party firmware támogatása, azaz csak a gyártó által biztosított szoftvert lehet használni rajta!

Bár nem tudom milyen nethez kellene a router, mert ezt nem írtad meg, de harmadik dologként említeném a TP Link / TD-W8968 típust, miszerint ez egy ADSL 2+ Modem és egy router kombó, amiket általában véve nem szoktunk ajánlani, és egyébként is a 100Mbps portjai meg eleve az "osztálya" miatt nem is értem, hogy került a lehetőségek közé, szemben mondjuk a Linksys csúcsmodelljeivel! Ez körülbelül olyan, mintha autóvásárlásnál a kispolszki és az audi valamelyik felsőbb modellje közt nem tudnál dönteni!

D-LINK 600-as sorozatra elég sok panasz szokott lenni, szintén nincs az ajánlottak közt! Ha D-LINK, akkor gondolkodj inkább a DIR-825-ben!

Illetőleg lehetőségként említem még meg az ASUS RT-N66U-t (esetleg az ASUS RT-AC66U-t), ami szerintem minden elvárásodnak eleget tesz! DualBand, tehát a WiFi-je 2.4 és 5GHz-es is, külső antennás, firmware moddolható, USB-s is, és emelett nagyon gyors is! A zárójeles modell nevéből adódóan támogatja az AC WiFi szabványt is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés