Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz -secret- #27361 üzenetére

A leírtak közül bármelyiket... Az ASUS RT-N10U például USB-s, amire esetleg rádughatsz egy HDD-t, így a maga erőforrásaihoz mérten akár torrentezni is képes, önállóan, gép nélkül, de FTP szervert is futtathatsz rajta! Az RT-N12 D1 2x5dBi antennás, 300Mbps-s WiFi-s, bár 10Mbps net és egy telefon esetén ennek sok jelentősége nincs! A Linksys meg egy harmadik lehetőség... :)

TP-LINK-et meg egyszerűen én nem ajánlom senkinek, mert nekem rossz tapasztalataim vannak vele, amiket több ismerősöm is megerősít! Egyikük épp tegnap dobta be a törölközőt, és úgy döntött, hogy mennie kell a WDR4300-nak, ami nem épp alsó kategóriás TP-LINK, a helyére meg jön majd egy RT-N66U! Mióta megvan neki, csak a szopás van vele, két naponta lefagy, elérhetetlen lesz, csak a reset segít, stb... Persze vannak akik ezt a véleményem nem osszák, vagy akár a tapasztalataik is mások, ezzel nincs is semmi gond, nem akarok én senkit sem győzködni, mindenkinek megvan a saját véleménye! Nyilván Ők is van amit ajánlanak, van amit nem, ez mindenkinek a maga döntése! Így aztán Téged sem foglak erről nagyon győzködni, tőlem vehetsz TP-LINK-et is, ha az szimpibb, nekem attól nem lesz rosszabb! :)

Új hozzászólás Aktív témák