Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
-
törölt tag
válasz
Geresics #25616 üzenetére
Ha nem kellenek a plusz funkciók, akkor sztem a puszta számok meggyőzőek. Olvastam, hogy fontos a wifi. Az 56U duál. Azt nem nyomoztam ki, hogy párhuzamosan tolja -e, de ha igen, akkor az eszközök felét 2,4 -en, a másik felét 5GHz -n csatlakoztatod és így lényegesen javul a sávszélesség. A másik, dolog a ram, ami fogy, ha megdolgoztatod a routert és ez lassuláshoz, bizonytalan működéshez vezethet. Én úgy látom, hogy 64 - 128 az állás az 56U javára. Írom ezt úgy, hogy mostanság két routert is vásároltam, de rá sem néztem olyanra, ami nem szerepel a Shibby Tomato listán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gyúrósok ide!
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Goddess of Victory:Nikke
- Nyomtató topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest