Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Az a gond, hogy nem oldható meg a kábelozás a felső szintre..., azzal tisztába vagyok én is, hogy akkor simább ügy lenne! A kábelozást azért emlegettem, hogy amikor már fent van a jel (Wifi formában) utánna még az sem zavar ha kábelon kell leosztani a gépeknek (egyenlőre laptopnak).
Ami a másik dolgot illeti..., engem is ez zavar, hogy ki tudja milyen lesz a net..., mivel nem a két eszköz közé tudnám tenni az extendert. Na de ettől amilyen most a net..., csak jobb lehet...!
Na, de agyalok még egy kicsit ez ügyben és utánna jövök és zaklatlak benneteket a "hülyeségeimmel"... hátha össze jön valami jó kis hállózat!
És köszönöm az eddigi segítségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest