- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Azért említettem meg külön, mert a szóban forgó router kimenő teljesítménye meg sem közelíti a papírforma szerinti értéket, amit szíveskedtél belinkelni. Ahogy Te is említetted, mást is kell nézni, én csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy zavaroktól és akadályoktól mentes sík környezetben egy 100mWattos adó jele nem csillapodhatna annyit mint a 740/741-es esetében. A routertől 3 méterre -40 dBm, 6 méterre -55dBm, kb 30 méterre pedig -80dBm a vételi jelerősség, míg egy papírforma szerint ugyanilyen erős és ugyanilyen antennával szerelt másik router (pl. egy gagyi 542G, de nem a típus a lényeg) jele 30 méteren lényegesen erősebben fogható (-60 dBm). Azért ezt a 2 típust hoztam fel, mert ezeket volt alkalmam szabadtéren tesztelni, és nem, a 741-es nem egy hibás darab volt. A "vindóz" persze a -80 dBm-re is azt mondja, hogy "Jelerősség: Jó".
Beri: Egy Edimaxot és egy másik 741-est használtam a méréshez egy időben, ugyanazokat a vételi eredményeket mutatták ki. A 741-esen egy kicsit "okosabb" fw volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest