Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Kris87 #13154 üzenetére

szerintem már a kiindulási és a viszonyítási alapod is rossz, így adott szempontból semmi jelentősége azon értékeknek, amiket leírtál!
    mi a papírforma szerinti érték? a gyártó szerint; <20dBm(EIRP) és ebbe ugye minden 20 alatti érték belefér!
    hogy mennyit romlik a jel, azt nem tudod úgy mérni, ahogyan te tetted, mert más ellenoldalakkal más és más eredmények születnének minden router esetében, és hogy egy ellenoldal szépen összedolgozik egy router típussal, a másikkal esetlegesen már csak más csatornán menne szépen...stb. ahogy te mérted, annak semmi értelme, esetleg csak azt tudod meg, hogy adott környezetben adott ellenoldallal mit tud adott párosítás!
    állításoddal ellentétben a fentiek miatt nagyon is fontos a típus, illetve a párosítások!
    adott kategóriában bármilyen két routert hozol nekem, és én párosítok mind a kettőhöz olyan két ellenoldalt, amikkel különösebb trükközés nélkül kimutatok neked azonos környezetben ellentétes "méréseket", az egyik azt fogja mutatni, hogy az egyik router a jobb, másik pedig az ellenkezőjét!

Új hozzászólás Aktív témák