- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kris87 #13154 üzenetére
szerintem már a kiindulási és a viszonyítási alapod is rossz, így adott szempontból semmi jelentősége azon értékeknek, amiket leírtál!
mi a papírforma szerinti érték? a gyártó szerint; <20dBm(EIRP) és ebbe ugye minden 20 alatti érték belefér!
hogy mennyit romlik a jel, azt nem tudod úgy mérni, ahogyan te tetted, mert más ellenoldalakkal más és más eredmények születnének minden router esetében, és hogy egy ellenoldal szépen összedolgozik egy router típussal, a másikkal esetlegesen már csak más csatornán menne szépen...stb. ahogy te mérted, annak semmi értelme, esetleg csak azt tudod meg, hogy adott környezetben adott ellenoldallal mit tud adott párosítás!
állításoddal ellentétben a fentiek miatt nagyon is fontos a típus, illetve a párosítások!
adott kategóriában bármilyen két routert hozol nekem, és én párosítok mind a kettőhöz olyan két ellenoldalt, amikkel különösebb trükközés nélkül kimutatok neked azonos környezetben ellentétes "méréseket", az egyik azt fogja mutatni, hogy az egyik router a jobb, másik pedig az ellenkezőjét!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dacia topic
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest