- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Intelligencs #12561 üzenetére
Ahogy már nagyon sokszor leírtam itt, senki nem garantálja, hogy adott hálózati eszközzel meddig ér majd el a wifid. Ha nincs MIMO-s ellenoldal, nem sokat érsz egy MIMO-s routerrel. Sőt, egyáltalán nem biztos, hogy a routerváltás (bármire) segít rajtad, ha a kliensoldalt nem erősíted.
Milyen az a "kis Asus"? Esetleg megpróbálhatnál rátekerni egy nagyobb (mondjuk 8as) antennát...A kertet beteríteni a szobából meg kábé impossible mission. Hacsak nem tünteted el a falakat és nem hozol létre vákuumot. De az nagyon egészségtelen
-
Magnat
veterán
válasz
Intelligencs #12561 üzenetére
Szia,
moddolt firmmel ugyan fel tudod tolni a kimenő teljesítményt, ami segíthet egy bizonyos szintig, de ekkora házba+udvarhoz én inkább azt csinálnám, h vennék egy olyan routert, ami 1ébként megfelel és a kis Asust egy DD-WRT firmmel megbolondítva továbbszórnám a jelet, ha egy router nem terít rendesen. Szüleimnél én egy kis Asus asszem 520c v milyen routerrel terítem az udvart. Igaz, h ennek a sávszélessége feleződik, de oda bőven elég. (ha meg van lehetőség arra, h a két router közé madzagot kifeszítve ap-ként csatlakoztasd a másodikat, akkor az az ideális megódás,mert még sávszélességet sem bukol és moddolni sem kell, ha 1ébként nem akarnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged