- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
dragon1993 #106779 üzenetére
Elvileg van Samba/DLNA/Torrent kliens.
A 256MB ram meg ki tudja mire lesz elég.
OK! Megkérdeztem több AI-t is, de azt a választ kaptam, hogy a TP-Link nem közölt SOC és memória adatot.Egy helyen láttam BCM6764-et megadni hozzá, de a Broadcom oldalán ilyen chipet nem találtam, csak 6765-öt.
Pont ezért lett volna tudni a pontos spec.-t, hogy használható sebességű, rugalmasságú-e a vas...
Én vennék egy ASUS RT-AX57-t netről ahova könnyen vissza lehet küldeni.
A TP-Link AC1200 range extender nélkül megnézném megfelel-e otthonra.
Ennek mi lenne az értelme ? Kidobjam ? Mit csináljak vele ?Nem vagyok TP-Link Fan, csak úgy alakult, hogy ilyeneket hordott össze a szél, de mi a helyzet Nálad és az Asus-nál?
===========================
1./ Nekem a TP-Link termékeim vannak itthon pl. extender is, gondolom kompatibilitási okból maradni lenne célszerű ennél a gyártónál.
Nincs WIFI7 kliensem. Gondot okozhat-e jövőbe a 6GHz-es sáv hiánya, egy vasbeton panelház 9-ik emeletén? Egyedül élek, alkalmanként a gyerek meglátogat.
2./ Van itt valakinek konkrét tapasztalata TP-Link Archer BE230-al?3./ Specifikációkra vadásztam kb. egész nap de nem találtam semmit. Ha vki többet tud róla, szívesen venném ha megosztaná!
Köszi
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
dragon1993 #106779 üzenetére
Pont egy USB nélkülit ajánlasz neki?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Acer V277U - IPS 27" - 2560x1440 - 75 Hz Freesync - garancia
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest