Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
HoTDoG #105891 üzenetére
Opnsense tűzfal és AdGuardHome van, folyamatosan cloud.tenda.com.cn-ot keresi, meg kínai NTP-ket... Másoknak is feltűnt, tűrtem eddig. Elvileg frissítést keresne (amit letiltottam a felületén), meg ahhoz is kell, hogy nem statikus public IP-vel is elérje az applikációja (ezt sem igénylem).
Eltéríteni az NTP kéréseket az opnsense tudja, de nem mindennél. AGH-n van beállítva a blokkolás és az átírás a keresett címekre. Onnan is gondolom, h nem csak NTP amit ő annak mutat, hogy van local NTP is és átírásokba EU, windows, HU NTP szervereket raktam be, de az nem jó neki, nem frissíti. Ha a pontos időt szeretné, azt elérné...A WR3000S brutál jónak tűnik, de openwrt oldalon nincs hozzá FW egyelőre. Mondjuk a proci ugyan az
csak lesz hozzá. Nem akarom minden áron az FW-t cserélni, de ha ezt csinálja, akkor szétszedem
Van esetleg valakinek ilyen, egy PiHole, Blocky, vagy AGH és megnézni, h amúgy mit-merre küldözget?meander: igaz csak 4G mobilrouter, de nekem az antenna nagyon sokat segített. Eleve a routert nem rakod ki napra, esőbe, fagyba... Az antenna meg bírja. Arra fordítod, amerre jobb a jel. Anno voltak méréseim is, külső antenna vs. külső-belső vs belső. Csak külsőre van állítva. A fák falak árnyékolnak, ez igaz. De az a 10 cm-es omni antennát is árnyékolja... egy normálisabb kültéri antenna meg nagyobb és irányított...
Megvannak a képek:
belső antennakülső antenna a lakásban bent
külső antenna kint, nem is a végleges helyén:
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest