Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

válasz MaCS_70 #104648 üzenetére

Nincsenek botantennáim ehhez a routerhez, mert ez a hiper-szuper huawei nem adott hozzá... (viszont leirást se, hogy milyen határtékek közé esö, utólag vásárolt termékekkel lehet használni) ezért probálnám javitani a jelvételt külsö antennákkal, de egyelöre még tanulom a témát, ahogy látod te is. :DDD
    Erre volt a meghatározó ötletem a kültéri antennákkal akkor már, de most a sima beltéri, közvetlenül csatlakoztatható antennákra tereltem az ötletet, hogy az összekötö analóg kábelen jelentkezö veszteség kizárható legyen.

Ámbátor prokátor itt jegyezném meg, hogy a fent linkelt irányitott antennához is 10 m kábelt adnak ami (-hez képest a jelenleg behuzott lehet hogy rosszabb árnyékolású / minöségü kábel, de ami) mégiscsak ahhoz az antennához van méretezve, tehát vmekkora jelveszteség mellett azért végeredményben jelerösitést is képes lehet produkálni a jelenlegi (külsö) antenna nélküli helyzethez képest. Na most ehhez az analóg antennához képest a digitális ugye tuti még jobb, ezért ezt elfogadtam fentebb...

Ellenben ha sikerülne két kis bizbasz antennát ~10-15 EUR-ért venni (ahol nincs kábelen vett veszteség), ellenben hozhatják a kivánt elsö lépcsös fejlödést, akkor tizedáron müködne jobban hirtelenjében a rendszer, a hosszabb távú digitális fejlesztést meg meghagyhatnám pl mondjuk jövö nyárra.

NA ezért jött a kérdés, hogy mi újság a dBi értékek terén, elég-e azt néznem... mint pl ennél a terméknél, ami 18 dBi értéket ir... szemben egy 5-6 dBi-ssel: :F
    5G LTE Antenna

A felajánlást köszönöm, de sajnos nem tudok élni vele, elég kaotikusan és ritkán közlekedem arrafelé mostanság. :R

Új hozzászólás Aktív témák