Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
A terhelésmegosztásról nem tudok nyilatkozni, de sok értelmét nem látom mobilnetes másodlagos WAN esetén.
Nekem az elsődleges gigabites optika mellett másodlagos WAN-ként egy meglévő USB LTE modem van rádugva a TUF-AX4200-ra, ami hideg vagy forró készenlétként működik.
Sok gyakorlati szerepe ennek sincs, az optika elég stabil, csak már megvolt a stick és a DuoNet SIM korábbról, amikor ez volt a net a helyszínen.
A feladatátvétel úgy van állítva, hogy ha visszatér az elsődleges net, akkor váltson vissza mobilnetről optikára. Tesztelve volt ez, működött, de nem vettem észre, hogy élesben valaha is mobilnetre kellett volna váltson.
A VPN is működik, WireGuardot használok, amihez kell egy Asus DDNS is.
Mobilnetre váltásnál alapból nem megy a DDNS és VPN a CGNAT miatt, de erre is lehet megoldás, ZeroTier vagy Taliscale. Utóbbiakat nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest