Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
hermandani
üzenetére
10e Ft-nál többet nem szívesen szánnak rá.
Pedig jó lesz, ha megbarátkoznak a gondolattal, hogy mélyebben a zsebbe kell nyúlni, mert ajánlott gigabites router nincs 10 ezer forintért.(#57640) Mika1227
Miért pont az? Mi a baj az ajánlott (és bevált) típusokkal? -
Multibit
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Sajnos nem lehet belőni nagyjából. Egyszerűen azért, mert más a környezet.
Leírom, hogy nálam mi van, de hibázol, ha erre alapozol. Lakótelepi környezet, rengeteg zavaró jel (zaj) 2.4 GHz-en. Szerencsére nálunk csak az én telefonom használja ezt a sávot, minden más eszköz 5 GHz-en rádiózik. A gázos környezet ellenére a telefonomon mindig stabil a wifi. 35-40 Mbps letöltés, 18 Mbps feltöltés (a telefon korlátja). A lányom laposa Atheros WLAN kártyával 200 Mbps fölötti sebességet tud (300 Mbps link). Az én gépeimnél (Broadcom és Intel kártyákkal) 300-330 Mbps a plafon (ez nyilván AC). Ezek az értékek egy 55 nm-es lakásban mérhetők. Két falon túl a 5 GHz-es jel sebessége kb. a felére esik vissza. Mindez azonban nálam nem igazán számít, mert csak a mobil eszközök lógnak wifin, minden más, ami drótozható, az Cat5e kábellel csatlakozik a routerhez. Tehát nekem hosszútávon csak kábeles tapasztalatom van. A mobil klienseken nem igazán mérek sebessget, mivel netezéshet minden kliensem kellően gyors
-
Multibit
nagyúr
Ezekből is látszik, hogy az itt wifi miatt "nyafogó" kollégáknak nem is igazán fáj a bajuk, ha ilyen "súlyos gondok", mint a falfúrás (utána faljavítás), a kábel elvezetése überelik azt
Vélt, vagy valós esztétikai problémák váláshoz vezethetnek, szakadozó, lassú wifivel vidáman együtt lehet élni, akár évekig 
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
válasz
rocketry23
üzenetére
A Cisco még csak-csak (800 Mbps NAT, 50 Mbps IPsec VPN). Forrás: [link]
De a TP-Link nem tűnik elégnek a gigabites nethez (250, 370 Mbps NAT, 20 Mbps IPsec VPN). Forrás: [link]
Nem hiszem, hogy nagyon népszerűek lennének otthoni felhasználásra ezek, úgyhogy kicsi az esélye, hogy elárasztanak téged beszámolókkal e két modellel kapcsolatban. Jobban jársz egy bevált típussal (pl. Asus RT-N18U), aminek lekapcsolod a wifi-jét (ha annyira zavar). -
Multibit
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
A routerből jön a sípoló hang, vagy a tápegységből? Egyik sem normális, de ha a router zajong így, az nagyobb baj. Az nem szokott. A szakadozás sem normális. De a wifi már csak ilyen. Próbáld forgatni az antennákat, vagy helyezd át a routert! Nézd át a beállításokat!
Menj át a routered topikjába
-
Multibit
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ülj messzebb!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Multibit
nagyúr
válasz
intensa_man
üzenetére
Három fontos dolog jutott eszembe a beszámolód alapján. Ezeket legtöbbször nem veszitek figyelembe:
- mindegy milyen jó egy adott modell, egyedi hiba bármelyiknél előjöhet
- nem márkában, hanem konkrét típusban kell gondolkozni (Te, ahogy nézem csak márkákat emlegetsz)
- bármennyire fáj, legtöbbször user error miatt szívnak a panaszkodók -
Multibit
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A NAS-ok és a számítógépem között messze gyorsabb az átvitel, mint 500 Mb/s! Morcos lennék, ha 500 Mbps lenne a plafon. A két NAS között is gyorsabban másolok. Nagy fájlokat közlekedtetek, nem akarok feleslegesen várakozni.
-
Multibit
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
De minek a házba az a sok gyors kapcsolat?
Vegyük ketté: egy dolog az internet sebessége, másik a LAN sebessége. A megfelelő kábelezés nem csak a net eléréshez kell, hanem a lakáson belüli gyors adatforgalomhoz is. Ma már nem ritka, hogy szaladgálnak a bitek mediaplayer, NAS, tévé, stb. között. -
Multibit
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Az én lakásomban két macska van + egy feleség
Egyiknek sincs gondja a kábelekkel. Ja, mióta nincs asztali gépem, csak lapost használok - UTP kábellel 
-
Multibit
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Az én asztali gépemben
Huhh... szóval, milyen gyakran hurcolászod ide-oda az asztali gépedet a lakásban? Remélem érted, hogy hova akarok kilyukadni? Egy pár méter UTP kábel megoldja a problémádat. Tudom, tudom... unásig ismertek a kifogások![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Multibit
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
A dedikált, azaz külön 2,4 Ghz és 5 Ghz általábban szerencsésebb megoldás. Ilyen pl. a C7 v2.
... vagy az Asus RT-AC58U. -
Multibit
nagyúr
válasz
p@gabi
üzenetére
Az 5 GHz-es wifi-vel rendelkező router nem jelent egyben AC-t is! Az alábbi dual band modell 5 GHz N-et tud:
Asus RT-N56U B1 -
Multibit
nagyúr
válasz
HUNNIA1920
üzenetére
EZ jó lehet.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Hevesjeges
üzenetére
Mostanában elég népszerű (és olcsó) a D-Link DIR-860L B1 dual-band router. A tulajdonosok tudnak tapasztalattal szolgálni. A másik olcsó alternatíva az Asus RT-N56U B1.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Hevesjeges
üzenetére
Ha nem lakótelepi környezetről van szó (azaz, nem túlzsúfolt a 2.4 GHz-es sáv), akkor az Asus RT-N18U jó választás. Nem dual-band, tehát csak 2.4 GHz-es a wifi-je, de mobil eszközökhöz bőven elég. A sebességet és stabilitást igényló kliensek (torrent PC, Dune) UTP kábellel kapcsolódjanak!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Hevesjeges
üzenetére
Megtudhatnánk valamit a felhasználási körről?
Egyébként, ha tényleg csak ebből a háromból lehetne választani, akkor a harmadik a nyerő. De ha már van NAS-od (vagy lesz), akkor mindhárom felesleges túllövés. -
Multibit
nagyúr
válasz
inferno88
üzenetére
Torrent kliensként is használnám valószínűleg a routert
Ha a toutert egyéb - nem routerre való - feladattal is gyötröd (torrent, DLNA, stb.), akkor igen erős vasra van szükség. Számolj azzal, ha nem elég acélos a hw teljesítménye, gondjaid lesznek a sebességgel - vagy ami rosszabb -, a stabilitással! Én ilyen feladatokra az újabb 1043-ast (és korábbi társait, pl. 3600) is kevésnek tartom. Ezzel persze sokan nem értenek egyet, de maradok a véleményemnél. -
Multibit
nagyúr
válasz
Genius007
üzenetére
Van valamilyen eszköz, ami vezetékkel csatlakozik a routerhez? Mert ha nincs, nem sok értelme van a 240 Mbps netnek 2.4 GHz-es wifi-t használva. Az előttem szóló kolléga által javasolt Asus jó döntés, de a rá kötött HDD-re sem fognak 240 Mbps-sel suhanni a virágboltos filmek. Nem is beszélve arról, hogy ha a lejátszó eszköz is csak wifi-t használ, lehetnek gondjaid a stabilitással filmnézéskor. Érdemes újra gondolni a dolgokat

-
Multibit
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Feltételezed, hogy a laptopban kizárólag 5 GHz-es wlan kártya van. Mi alapján? Nem találkoztam még olyan laptoppal, amibe ilyet rakott volna a gyártó. Az általad említett 5 GHz only adapterek rendszerint külső (pl. USB-s) vackok.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De hát eddig nem "5 GHz only" eszközökről volt szó! Azaz, nincs "AC only" eszköz.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Mikeee89
üzenetére
Szia!
... laptop, ami csak AC wifit tud.
Mi ez? Valami járvány? Honnan jönnek ezek a hülyeségek? Ilyen nem létezik! Akárki, akármelyik honlap, fórum, stb. adagolja.10-15 ezer forint körül nézelődnénk
Ennyiért csak egy ajánlott, gigabites modell létezik: TP-Link TL-WR1043ND. -
Multibit
nagyúr
válasz
Cicero
üzenetére
Az 100 Mbps WAN-nal rendelkező router internetről/internetre max 100 Mbps sebességgel fog le/feltölteni, akármilyen AC wifiről is legyen szó! Az esetleg lehetséges, hogy két AC wifi kliens LAN-on belül tud 100 Mbps-nél nagyobb sebességgel forgalmazni egymás között, amennyiben a kliensek és a környezet erre lehetőséget biztosítanak.
-
Multibit
nagyúr
válasz
ph2012
üzenetére
Nem létezik olyan, hogy csak ac szabványt tudó wifi kártya!
Már kaptál választ korábban, hogy egy AC-s eszköz ismeri/kezeli a régebbi szabványokat is. Miért ragaszkodsz továbbra is a téves elképzelésedhez?Itt a prohardveren azt írták nekem...
Ki írta, hol írta ezt a baromságot? -
Multibit
nagyúr
válasz
CheGhost
üzenetére
Egy alternatíva: Linksys WRT1200AC.
Brutál erős SoC, 512 MB RAM, CFW telepíthető rá, USB és eSATA, OpenVPN (gyári sw-ben és OpenWRT-ben is). Magyarországon magasabbról indul, mint 40 ezer, de megéri gyűjteni. A német Amazonon szokták akciózni (nincs vám, ingyenes szállítás). Sok gyengébb router létezik ennél drágábban! -
Multibit
nagyúr
válasz
djlolo
üzenetére
Sajnos erre nem tudok válaszolni. Virágboltos 4K-s filmek még nincsenek (4K-s video kamerád van?), DLNA-t szerencsére nem használok.
Ha fontos számodra a nagy sebességű háttértár elérés, két lehetőséged van. Vagy NAS-t használsz gigabites hálózatban, vagy veszel egy drágább routert, ami akár 90-100 MB/s sebességgel is tudja írni/olvasni a ráakasztott HDD-t. -
Multibit
nagyúr
válasz
tpeter77
üzenetére
Mekkora a projektre szánt keret? Mi van, ha a két HOME router nem váltja be a reményeket?
Másik (drágább) alternatíva: Ubiquiti EdgeRouter (+ switch, ha szükséges) + Ubiquiti Unifi AP -
Multibit
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Tudom. De miért lényeges ez? A kolléga csak ezt írta: legalább 1Gb hálózati sebességet tud. Ezt én gigabites LAN sebességnek értelmeztem. Ha mégsem az, akkor pontosabban kell fogalmazni!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
A szűkös anyagi keret szűkös választékot eredményez. A D-Link DIR-860L B1 OpenWRT kompatibilis. A flash memória mérete 16 MB (nem tudom, ez mire elég). Egy másik alternatíva a TP-Link Archer C7, de ez kívül esik az általad megadott összeghatáron. Vannak nagyobb flash-sel rendelkező típusok - drágábban.
-
Multibit
nagyúr
Kábeles kapcsolattal nem lesz jobb a többi sem (esetleg extrém nagy terheléskor lehet szükség izomrouterre). A wifi más tészta. Ha nincs sok zavaró AP a környéken, akkor elég a 2.4 GHz-es wifi. Ha zsúfolt a 2.4 GHz-es sáv, az 5 GHz segíthet (és gyorsabb is), de érzékenyebb az akadályokra. Ha átmegy 2-3 falon, nem sok marad a sebességből/stabilitásból.
Drágább ajánlott típusok: Asus RT-N18U, Asus RT-N56U B1 (ez utóbbi már dual band típus). -
Multibit
nagyúr
válasz
Blackhole13
üzenetére
RT-N18U - azaz, csak N wifi-t tud. AC (és 5 GHz-es N felejtős).
-
Multibit
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
MIMO szempontjából nincs különbség a C7 és C9 között, tehát ha nincs neki, akár kereshet más (2x2:2) routert is.
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
válasz
Patice
üzenetére
ami 2,4 GHz-en erős, 5 GHz is stabil és tudja röccenéstelenül kezelni mindkét hálózatot
Ezek wifi-vel kapcsolatos kívánalmak. Mint tudjuk, wifi-t használva ugyanaz a router másképp teljesíthet különböző helyeken. Más környezet, más kliensek, más szoftverek, más beállítások.
Többen is tudnánk ajánlani - saját tapasztalat alapján - típusokat, de semmi garancia arra, hogy nálad is ugyanúgy viselkedne az adott modell
-
Multibit
nagyúr
válasz
gjohnny
üzenetére
Asus RT-N56U B1 - ha elég az N wifi (CFW-vel AC-t is tud állítólag)
Asus RT-AC58U - új, még nem sok tapasztalat van vele (CFW még nincs rá)
TP-Link Archer C8 - erős AC-s modell (tudtommal nincs rá CFW)
TP-Link Archer C7 - kipróbált AC-s modell (van rá CFW)
TP-Link Archer C5 - kipróbált AC-s modell (nincs rá CFW)
Asus RT-AC56U - kifutott AC-s, már csak használtan jutsz hozzá (több féle CFW van rá)
Asus RT-AC55U - ez az AC-s típus sem kapható már (nincs rá CFW) -
Multibit
nagyúr
válasz
Mikeee89
üzenetére
Az Asus RT-N18U nem csak a gigabites mivolta miatt ajánlott, hanem a jó wifi-je és a nagyobb terhelhetősége (ezáltal jobb stabilitása) miatt is! Nem tudom, hogy a 100 Mbps porttal rendelkező routerek között van-e "jobb wifi-vel" bíró típus. Azt se feledd el, hogy nem elég a jó router, ha a kliensek nem érnek fel hozzá színvonalban, vagy rossz a környezet (wifi szempontból), nem sokra mész a király routerrel. A sok fal, kedvezőtlen helyzetű bútorok, vastag födém mind-mind nagy problémát jelentenek. Rosszabb esetben csak több router kábeles összekapcsolása segíthet.
-
Multibit
nagyúr
válasz
gjohnny
üzenetére
Ezeket csak wifi-n tudom csatlakoztatni.

Miért? A PS4-en van van LAN kábel csatlakozó aljzat. Gondolom, a laptopon is.
Ha nem akarod kábellel megoldani, akkor nem is olyan nagy baj számodra a wifi kapcsolat instabilitása![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem sok ez az öt wifi kliens egy jó routernek. Az már nagyobb gond, ha sok 2.4 GHz-es hálózat van a környéken, de a kliensek egyike sem tud "5 GHz-ül". Ilyenkor el kell felejteni az automatikus csatorna beállítást és kísérletezgetni kell a fix csatorna választással (valamelyik talán kevésbé terhelt a többinél). A router áthelyezést is meg lehet/kell próbálni.
Az Asus RT-N18U nem csak a gigabites mivolta miatt ajánlott, hanem a jó wifi-je és a nagyobb terhelhetősége (ezáltal jobb stabilitása) miatt is! -
Multibit
nagyúr
válasz
gjohnny
üzenetére
Ha visszaolvasol, magad is láthatod a javaslatokban, hogy erősen "wifi-szennyezett" környezetbe nem ajánlottak a 2.4 GHz-only routerek.
Mennyi wifi kliens terheli egyszerre azt az 1043ND-t? Ez is lehet probléma okozója.
Mivel terheled még a routert, milyen szoftver van rajta? Pl. torrent kliens fut a routeren?
Mivel wifi-ről van szó, biztos tippet senki sem fog adni. Azaz, drága készülék vásárlása után is lehetnek gondjaid. Sokat segítene, ha a kliensek egy része 5 GHz-en kommunikálna. Ehhez persze dual-band router és 5 GHz-et kezelő kliensek kellenek.
Amit csak lehet, vezetékkel kapcsolj a routerhez! Wifi mobil eszközökhöz való. -
Multibit
nagyúr
válasz
gyurielf2
üzenetére
A Mikrotiken kívül még szóba jöhetnek:
Ubiquiti EdgeRouter Lite + Ubiquiti Unifi AP -
Multibit
nagyúr
válasz
intensa_man
üzenetére
Ha olcsón akarod megúszni, valamelyik OpenWRT-támogatott típussal jársz a legjobban (pl. TP-Link Archer C7, D-Link DIR-860L). USB3-hoz ne ragaszkodj, csak a drágább routereken hozza a papírformát!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Multibit
üzenetére
Utólag elolvasva, talán félreérthető a posztom eleje. Tehát, gigabit-képes routerre volt szükségem. A Mikrotik routerek akkoriban (a hw NAT hiánya miatt) ezt csak nagyon drágán tudták produkálni. A 2014-es választékban még a stabil 500 Mbps is problémás volt PPPoE-vel.
-
Multibit
nagyúr
Azért, mert akkoriban még nagyon drágán lehetett csak (hw NAT nélküli) Mikrotik routerhez jutni. Viszont sok olcsó hw NAT-os home router elérhető volt már. Azóta nem tudom, hogy mi a helyzet a Mikrotik választékkal, de mára már a gigabit képes, hw NAT nélküli home routerek ára is a - számomra - elérhető sávba esett.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Pampalini2
üzenetére
A ~20 ezer HUF árú routerek nem tudják kihasználni az USB3 sebességét, kár erre gyúrni.
-
Multibit
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
a router és gép ehernet kábellel való összekötése nem opció
Ez is tipikus. -
Multibit
nagyúr
válasz
üzenetére
Van

Bevállaltam egy nem ajánlott Linksys WRT1200AC-t. SoC: Marvell 88F6820 (1.33 GHz, 2 mag)
Hw NAT nélkül (OpenWRT alatt) lazán kihajtja az 500-as PPPoE netemet (a gigabites nethez nem tudom, hogy elég-e). Egy kis lakótelepi lakásban (55 nm) AC wifi-vel 330-350 Mbps-t mutat a speedtest. Nekem egy erős routerre volt szükségem, hétköznapi wifi-vel. Ez lett belőle. Sok más típus van hasonlóan erős processzorral, de nekem nem volt szükségem (nem akartam érte fizetni) hiper wifi-re. Ezek a modellek meglehetősen drágák. Nekem az új routerem megvolt 36 ezerből (német Amazonról). -
Multibit
nagyúr
válasz
dark-01
üzenetére
3 szintes házban majdnem biztos, hogy több eszközre lesz szükséged. Mindenképpen vásárlás után fog csak kiderülni, hogy mit tud a router az adott helyen. A wifi már csak ilyen. Azért 100 papír túl sok ahhoz, hogy csak úgy próbálkozzon az ember (online rendelés esetén persze vissza lehet lépni).
Több router vezetékkel összekötve - ez lesz a legjobb megoldás.
Nem irtad meg a sebesség igényedet és a környezet wifi-szennyetettsége is fontos a javaslat adáshoz! -
Multibit
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Sokan viszont hallottak róla. De, gondolj bele! A potenciális vásárlók többségének nem feltétlenül fér bele a büdzsébe egy ER Lite+gigás switch+ wifi AP kombó. Olvass vissza itt a topikban! Legtöbben olcsóbb routert keresnek, lehetőleg egyben. Aztán ott vannak a többiek, akik drágább modellt választanak ugyan, de szintén egy készülékkel szeretnék letudni a dolgot. És van a maradék, akik hajlandók a szokásos Asus-TP-Link vonalon túl tekinteni. Na, ez a határozott kisebbség. Tudom, hogy miről beszélek, 2009-től öt évig Mikrotiket használtam nagy megelégedéssel. Én légóztam össze otthon a fődarabokból a routert (két rádió kártyával).
-
Multibit
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Nekem nincs ilyen routerem, de a Digi PPPoE topikban többeknek van, és a tapasztalataik szerint hozza a papírformát (930-940 Mbps).
-
Multibit
nagyúr
válasz
üzenetére
Azzal az "elhanyagolható" különbséggel, hogy itt nem szerepel az igények között a 300+ Mbps wifi sebesség
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#55698) dances
TP-Link TL-WR1043ND - mint legolcsóbb gigabites, ajánlott router. Az a VPN-es csoda miért is hatott meg annyira? Mert nem wifi-s? Igaz, de legalább rendesen túlárazott
A mai wifi-s routereken lekapcsolható a wifi. -
Multibit
nagyúr
válasz
üzenetére
Wifi sebességet nem lehet garantálni. Majd a helyszínen kiderül, hogy mennyi lesz. A valós 300 Mbps-hez mindenképpen AC-s router és AC-s kliens eszközök kellenek, azok pedig nem olcsók. Vagy az igényből kell engedni, vagy többet kell rá költeni! Ajánlott AC routerek: TP-Link Archer C5, TP-Link Archer C7, Asus RT-AC55U, Asus RT-AC58U. A többi ajánlott AC router jóval drágább, mint ezek.
-
Multibit
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
tudom, hogy a vezetékes része 100-as, de gondolom a WAN portja nem

Ezt honnan vetted? -
Multibit
nagyúr
válasz
laci06
üzenetére
A prohardver-es teszt alapján ha csak a 2.4Ghz kell, akkor is az AC66 kb kétszer olyan gyors.
Volt olyan PH teszt, ahol összehasonlították az N18U-t és (2.4GHz-en !!!) az AC66U-t? Linkeld már be, légy szíves!
Ha hosszú távon gondolkodsz és 5GHz-es klienseket fogsz vásárolni, akkor jó döntés lehet az AC66U B1. -
Multibit
nagyúr
válasz
laci06
üzenetére
Már megkaptad korábban a legjobb ajánlatot: Asus RT-N18U.
Ha csak 2.4 GHz kell, akkor valóban felesleges AC routerbe invesztálni. Arról nem is beszélve, hogy az AC66U-nak két változata van, és manapság inkább az újabb B1 verziót éri meg venni (már akinek szüksége van rá).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vélt, vagy valós esztétikai problémák váláshoz vezethetnek, szakadozó, lassú wifivel vidáman együtt lehet élni, akár évekig
Egyiknek sincs gondja a kábelekkel. Ja, mióta nincs asztali gépem, csak lapost használok - UTP kábellel
Csoda, ha sikerül! A környezet a sebesség és a stabilitás ellen dolgozik. Majd rájössz a sok kínlódás után, hogy csak a kábel a jó megoldás (a falakat át lehet fúrni).

Úgy látom nálad az "esztétika" überel mindent (használhatóság, teljesítmény, gazdaságosság) 
Dr.NX