Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
AMD APU-hoz kellene 4GiB RAM.
A játékos teljesítmény viszonylag fontos, de csak CS:GO-val játszom, tehát nem egy vérbeli gamerkedésre kell gondolni, különben nem is APU-t vennék.
Még pontosan nem tudom milyen lap és proci lesz, de adok támpontot:Alaplap: Valami 15k környéki Asrock vagy gigabyte, FM2-es vagy FM2+-os.
Prociból a következőket néztem ki: FM2-ből A8-6600K és A10-5800K, FM2+: A8-7600.Tuningolni nem nagyon szeretném, bár állítólag APU-nál jól jöhet.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz MK VII #19867 üzenetére
Egy költség hatékony gépet szeretnék építeni 50k-ból, amin elfut a CS:GO kb. 100fps-sel. Ez szerintem egy 15k-s lappal, egy 25k-s APU-val, meg egy kingston Fury-vel kivitelezhető.
Ez nem tervezett gép vásárlás, Örülök, hogy egyáltalán van 50k-m erre a célra.
-
vzsryl
nagyúr
válasz johnywalker #19871 üzenetére
A CS:GO sok szálat szeretne. Nekem óriási CPU limitem van, pedig csak egy HD4850-et kellene kihajtson. Más hasonló grafikával ellátott játék nem akasztja meg ennyire, de a CS:GO mindegy milyen beállításon van, ugyanannyi az fps-em.
6400k-val és 4GiB 1333-as memóriával úgy futott, mint az én konfigommal. Nekem ennél kicsivel több kell, és nem tudom elhinni, hogy egy 25k-s APU egy 1866-os Fury mellett ne tudna többet nyújtani.
Az A8-7600 is olyan melegedős? 1-2 hónapig tuti nem veszek rá hűtőt.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz johnywalker #19876 üzenetére
Ha VGA limit lenne, akkor magasabb részletességen csökkenne az fps, de nem csökken. Továbbá ismerősöm phenom 2 965-öse és HD4850-e majdnem dupla annyi fps-t produkál, mint az én gépem ugyanilyen VGA-val. Ez proci limit.
Lehet használtan nézek intelt, ha tényleg ilyen drágán jön ki az APU.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz johnywalker #19878 üzenetére
Kb.
Szóval Szerinted is felejtős az APU?
Nem fogok CS:GO-n kívül mással játszani. Ezt is csak azért emeltem ki, mert az a program zabálja legjobban a gépem erőforrását. Egyébként böngészgetek rajta 99%-ban.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest