Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Erről van valakinek tapasztalata?
CRUCIAL 16GB Ballistix Tactical DDR3 1866MHz CL9 KIT BLT2CP8G3D1869DT1TX0CEU
(Nagyon "olcsónak" tűnik egy hasonló /picit jobb/ G.SKILL kit-hez képest.)
Köszönöm.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz StSanya #19453 üzenetére
Azért kérdeztem rá, mert Crucial ramot még nem használtam, saját gépben évek óta G.Skill van, de amit kinéztem az 20%-kal drágább (igaz, hogy az élettartam garis).
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Nyilván memória modulra gondolsz. A legjobb az lenne, ha a meglévővel egyező típust vennél, akár használtan is. Ha sikerül egy ilyet beszerezni, akkor csak bepattintod és kész.
-
Picturemaker
őstag
-
Picturemaker
őstag
válasz Willie #19638 üzenetére
Üdv!
Fogja kezelni, én is sokáig használtam (több lapban és platformon) 4x2 illetve 4x4 felállásban ramokat.
4 modul esetén a ramok tuningja szokott nehézkesebb lenni, de a névleges beállításokat természetesen hozzák.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz Willie #19641 üzenetére
Semmilyen hátránnyal nem jár, ha nem akarod a ramot tuningolni.
Példa: PhenomII 1333-ig támogatta hivatalosan a memóriákat. Két modult 1600 fölött is tudtam járatni, négyet viszont nem. Kifogtam egy olyan procit ami ezt nem szerette, volt akinél nem volt gond 4 modullal sem a tuning. Viszont az 1600CL9-9-9-24-es ramokat 1333-on 7-7-7-20-on tudtam járatni.A mostani 4670K mellett több, mint 8 hónapig volt 4 ramom a névleges frekvencián.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Ha a feladatkezelő megy, nézz bele az eseménynaplóba, hátha "mond" valami okosat. Ilyen képernyő kimerevedést és utána "továbbmenést" inkább VGA (VGA driver)szokott csinálni.
-
Picturemaker
őstag
válasz MC Pite #19661 üzenetére
Üdv!
Egy hete vettem ilyen ramokat, eddig jól működnek. 1866 CL9-et (igazit, nem olyat aminél egy érték 9 a többi meg 11) még G.SKILL-ben találtam, de az több, mint 52e.
-
Picturemaker
őstag
válasz MK VII #19872 üzenetére
De értettem. Szokásos AMD hűtő fikázás. Alapjáraton képes normálisan lehűteni a procit. Hangos lesz? Igen! De képes ellátni a feladatát. (Az más kérdés, hogy egy fél raklapnyi gyári hűtő van a szekrényemben (AMD és Intel is, mert az is ugyanolyan szar vagy jó, nézőpont kérdése), mert soha nem használtam őket).
-
Picturemaker
őstag
Semmi városi legenda nincs ebben. Az Intel hivatalos ajánlása az 1.5V. Manuálisan 1.575V a max ami adható. Ha a memót XMP profillal használjuk akkor mehet az 1.65V-os ram is, mert a vezérlőben is emel két szükséges feszültségen. Ha manuálisan tuningoljuk a ramot, akkor ezeket a feszültségeket nekünk kell emelni.
-
Picturemaker
őstag
válasz NyuszyCaster #20696 üzenetére
Üdv!
Szinte biztos, hogy menni fog. Bár a 2133MHz-nek túl sok értelme nincs.
-
Picturemaker
őstag
válasz flash- #23316 üzenetére
Üdv!
Ha csak játék és van mellette diszkrét VGA, akkor mindegy, mert a teljesítményre nem lesz hatása (az alacsonyabb feszültségen üzemelő a nyerő szerintem). Egyébként a Crucial Ballistix Sport is jó ram.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Borderlands 3
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest