- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnálom hogy összetett mondatokat használtam, nem gondoltam, hogy súlyosan értelmi sérültek is járnak ide. Akkor a te szinteden:
Telefon gomb megnyom. Pc parancs végrehajt. Pc remote app. Csak jobb.
Megvan? Le tudom rajzolni, vagy elmutogatom. De ne strapald magad, megoldva. A stílus azért kemény baszod. Első mondatot ha dekodolod megvagy... Melyik szó volt bonyolult? A kozpontozas vagy a shortcut?
-
törölt tag
Sziasztok
Találkozott már droidra valaki olyan appal ami képes a pc-vel azonos hálózatból shortcut-okat azon futtatni?
Rohadt sokszor van olyan, hogy ezer ablakból megnyitva épp bezárok valamit, és újra el kéne indítani, vagy csak egy hálózati helyet megnyitni a szerveren...
Ami kéne az a telefonon kb csempés elrendezésben akárhány ikon, pl office cuccok, hálózati megosztások, etc, amit ha megnyomok a pc-n megnyílik az applikáció vagy mappa...
Tudom hogy lehetne shortcutokat gyártani pc-n is, de ez nekem elegánsabb megoldás lenne, ill eleve ott van a telefonom állva dokkolva az asztalon...
Kerestem minden kulcsszóval de semmit nem találtam

-
törölt tag
sziasztok
volt egy progim ami dual monitorra volt tervezve, a háttérben futott és kiterjesztette a startmenüt mind a két kijelzőre, át lehetett dobálni gombkombinációkkal az aktív ablakokat, és a startmenüben mindenhol csak az aktuális monitoron futó programok jelentek meg...
googlin se találom pedig ingyenes volt és nagyon megszoktam...valaki ismeri?
-
törölt tag
sziasztok
lenne két 22"-os monitor a gépen. van olyan lejátszó progi ami videót úgy tudja kitenni hogy mindekttőn mehessen, azaz a 2*22" teljes szélességében megjelenjen a kép? ha kihúzom a média playert akkor nem megy az egyik fele... (prezentációra kéne egy avit tolni ilyen szélesben...)
ötlet esetleg? GMA 3100 a vga és a két kimenetén "ül" a két monitor kiterjesztett asztalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós kamerák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs