Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Szaisztok!
Egy FS Amilo PA3515-ös notihoz szeretnék olyan egérvezérlő programot ami virtuálisan kialakít a touch pad-en egy függőleges és vízszintes gördítősávot. Tud valaki ilyenről?
-
glutamin
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Most melóhelyen gyorsan meglestem ezt a Movie Makert. Úgy néz ki talán ez is elég lesz. Látom szépen be tudom rakni a képeket, videókat és zenét, valamint egy jó időtengely is van, hogy a zene ritmusához tudjam igazítani a képváltásokat. Effektek is vannak szép számmal.
Talán annyi, hogy a beszúrt videót, zenét nem látom, hogy mennyire lehet vagdosni.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Szeretnék fényképekből és pár rövidebb kisvideóból összeállítani egy slideshow-s, zenés kisfilmet, ahol a zenét, fényképeket, videót stb én magam tudnám ütemezni, effektelin stb. erre milyen szoftvert ajánlotok? Ha sok van, akkor egy egyszerűbben használható vs profibb pár mondatos összevetésben is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Jackson elektromos gitár
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi