Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki tud olyat progit, amivel vágólapra lehet menteni, és billenytű kombókkal előhozni? pl elmentem hogy xy1, és a ctr +1 -el , xy2 ctr + 2 vel hozom elő és beillesztem valahova. Csak mert sokszor kell egy pár fajta szót beillesztenem.
ezek közül nézegettem, de kb egyik se volt túl jó, vagy túl komplikált, vagy nem erre jóhttps://windowsreport.com/clipboard-managers-windows-10/
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki tud valami firefoxos plugint, amiben ha hozzáadok kb 100 linket, akkor nem kezdi el az egészet letölteni egyszerre ?
Eddig a jdownloadert használtam, de bizonyos okok miatt már egy csomó fajta linkel nem jó, és lehet nem is lesz az. E helyett néznék valamit. -
Anonymusxx
senior tag
köszi a segítséget, de nincs egy hálózaton sajnos.
Akkor marad az a lehetőség h átalakítom külső merevlemezzé? -
Anonymusxx
senior tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy a számítógépem hdd-jét meg tudjam osztani egy közelben lévő laptoppal? Próbáltam az AnyDesk-kel, de az a pc-ét is irányítja...
A pc kábelről van, a laptom wifiről fogja a netet
-
Anonymusxx
senior tag
Olyan progit keresek ami képeket tud összeilleszteni, akár 15 darabot is... Tehát egymás alatt legyenek a képek, vagy egymás után...
Online nem jó, mert azok általában limitálva vannak, és nem sorrendben kerülnek bele, az xnviewer meg fordított sorrendben csinálja valamiért. Tehát a legutolsó képet teszi a legelső helyre. -
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy lehetne megcsinálni hogy van két gépem, az 1. játszom, a 2.-on meg használnám az 1. gépen lévő cuccokat (pl fájlaim, a böngészőben elmentett dolgaim, ilyesmik) ?
Gondoltam a teamviewerre elsőnek, de utána döbbentem rá, hogy hiába, mert azon is az kép látszódik, tehát csak azt látnám, hogy megy a játék az 1. gépről.
-
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok,valaki tudna ebben segíteni?
Egy weboldal nem kompatibilis a jdownloader-rel, és írtam a hivatalos fórumukba, erre azt válaszolták, hogy" You've got to *teach* JDownloader to support those urls by creating/adding a linkcrawler rules so JDownloader knows how to handle this type of url"
Nem tudom, hogy valóban meg-e-lehet, de aki tudna segíteni, annak meghálálnám.
A fórumon keresgélve ezt találtam a linkcrawler rules-al kapcsolatban:
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=77280&highlight=linkcrawler+rules
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest