- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki tud olyat progit, amivel vágólapra lehet menteni, és billenytű kombókkal előhozni? pl elmentem hogy xy1, és a ctr +1 -el , xy2 ctr + 2 vel hozom elő és beillesztem valahova. Csak mert sokszor kell egy pár fajta szót beillesztenem.
ezek közül nézegettem, de kb egyik se volt túl jó, vagy túl komplikált, vagy nem erre jóhttps://windowsreport.com/clipboard-managers-windows-10/
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki tud valami firefoxos plugint, amiben ha hozzáadok kb 100 linket, akkor nem kezdi el az egészet letölteni egyszerre ?
Eddig a jdownloadert használtam, de bizonyos okok miatt már egy csomó fajta linkel nem jó, és lehet nem is lesz az. E helyett néznék valamit. -
Anonymusxx
senior tag
köszi a segítséget, de nincs egy hálózaton sajnos.
Akkor marad az a lehetőség h átalakítom külső merevlemezzé? -
Anonymusxx
senior tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy a számítógépem hdd-jét meg tudjam osztani egy közelben lévő laptoppal? Próbáltam az AnyDesk-kel, de az a pc-ét is irányítja...
A pc kábelről van, a laptom wifiről fogja a netet
-
Anonymusxx
senior tag
Olyan progit keresek ami képeket tud összeilleszteni, akár 15 darabot is... Tehát egymás alatt legyenek a képek, vagy egymás után...
Online nem jó, mert azok általában limitálva vannak, és nem sorrendben kerülnek bele, az xnviewer meg fordított sorrendben csinálja valamiért. Tehát a legutolsó képet teszi a legelső helyre. -
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy lehetne megcsinálni hogy van két gépem, az 1. játszom, a 2.-on meg használnám az 1. gépen lévő cuccokat (pl fájlaim, a böngészőben elmentett dolgaim, ilyesmik) ?
Gondoltam a teamviewerre elsőnek, de utána döbbentem rá, hogy hiába, mert azon is az kép látszódik, tehát csak azt látnám, hogy megy a játék az 1. gépről.
-
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok,valaki tudna ebben segíteni?
Egy weboldal nem kompatibilis a jdownloader-rel, és írtam a hivatalos fórumukba, erre azt válaszolták, hogy" You've got to *teach* JDownloader to support those urls by creating/adding a linkcrawler rules so JDownloader knows how to handle this type of url"
Nem tudom, hogy valóban meg-e-lehet, de aki tudna segíteni, annak meghálálnám.
A fórumon keresgélve ezt találtam a linkcrawler rules-al kapcsolatban:
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=77280&highlight=linkcrawler+rules
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest