Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Ide írok hátha tud valaki segíteni!
Van egy videóm amit lényegében a WMP lejátsza, de nem lehet benne tekerni és hang az elején van de 2 perc utána már nincs! Tehát végig tudom nézni csak kicsit fárasztó, hogy 2 órán át kell nézni és tekerni nem tudok benne!!
Valamilyen progival esetleg lehetne stabilizálni, hogy én tudjak a videóban tekergetni és esetleg hang is legyen benne?! 2 órás a videó!
Előre is köszi a segítséget! -
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami játék közben mutatja mennyi hőfokos a CPU és GPU valamint hány százalékon megy ( fent a bal sarokban mutatja) ? Van ilyen progi mert már láttam valahol valakinél csak nem találom ahol láttam.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.
KAMELOT -
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi ezt is megpróbálom!
de tényleg citromnak néz ki
-
KAMELOT
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
úgy értettem hogy berakok 500 könyvtárat amiben mindegyikban más dolog található összecsomagolva és ezeket sorban csomagolja szét és utána törli a RAR filekat.
(#19745) Dluinet: kipróbálom....köszi!
-
KAMELOT
titán
sziasztok!
Egy csomagoló programot keresek
kritériumok:
1. sorban az adott könyvtárban található alkönyvtárban lévő csomagolt fájlokat csomagolja ki
2. automatikusan csomagol szét
3. kicsomagolás után a RAR filekat törliPersze csak ha létezik ilyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.
KAMELOT -
KAMELOT
titán
Hello!
Egy olyan hasonló progit keresek mint a Windows Doctor. Ugyebár nekem az utolsó Update 2008. Sajnos azóta nem frissít!
Amiben lehet Cookikat törölni ,jobbá tenni a rendszert, mindenféle szemetet kitörölni a gépből.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi