Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Egy HDD-n van kb. 200db újság CD és DVD teljes tartalma. (Fájlok, mappák, nem lemezképek)
Tudtok-e olyan szoftvert ajánlani, ami HDD-t végigkeresi, és a rajta lévő programok telepítőit leltárba veszi?
Nem hivatalos leltárra van szükség, csak valamilyen rendezett formában szeretném látni a programokat és a verzióikat.Köszönöm!
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Nálam volt egy w10-es gép. Csináltam vele egy recovery driveot egy 16GB-os pendrivera. (Az volt éppen kéznél.)
A gép gazdája küldött egy 8GB-os pendriveot.Hogyan (mivel) tudnám a 16-osról a 8-asra másolni, hogy pendrive bootolható maradjon?
(Nincs w10-es gépem, a másik gép nincs elérhető közelségben, és a gazdájának reménytelen elmagyarázni, hogy a gépén hogyan hozzon létre új recovery driveot.)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi, megnéztem a progit, de én valami backup/fájlszinkronizáló progira gondolnék. Használtam korábban M$ eredetű progit, amiről a használat során kiderült, hogy nem megbízható teljesen, mert nem szinkronizál minden fájlt.
Egy kipróbált, működő, free progit várnék erre a feladatra. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Átmásoltam egy partíció tartalmát egy másik (üres) particióra. A kiindulási oldalon 847010 fájl van, amiből 7 db nem érkezett célba.
Tudnátok olyan wines progit ajánlani, ami összehasonlítja a két partíció tartalmát, és megmutatja nekem azt a 7 fájlt, amelyek csak 1 példányban léteznek? -
mr_ricsi
veterán
válasz
csabiks
üzenetére
Köszi, de időközben találtam ezt a progit: FLV extract
Egyszerű, mint a faék, és újratömörítés nélkül, -azaz nagyon gyorsan- kiszedi a hang és a kép streameket.
Ha videóra van szükségem, akkor a VirtualDubbal se'perc alatt egyesítem, ha csak a hangra, az meg azonnal rendelkezésemre áll. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki olyan free progit Windowsra, amelynek segítségével .flv fájlokból ki lehet szedni a videókat újrakódolás nélkül?
Az mindegy, hogy egyben szedi ki, vagy hang és video streamre bontva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Facebook és Messenger
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi